Ερρίφθη ο κύβος: Στις 31/7 η “πρώτη”

Παλαιόχωρα | 19 Ιουλίου 2017, 20:20

Ερρίφθη ο κύβος αναφορικά με την έναρξη της προετοιμασίας για την Παλαιόχωρα, η οποία τελικά θα "σημάνει" την μεθεπόμενη Δευτέρα 31 Ιουλίου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται σίγουρα για μια ιστορική στιγμή, αφού ουσιαστικά θα είναι το ξεκίνημα για μια χρονιά που θα βρει την πρωταθλήτρια της φετινής Α’ ΕΠΣ Χανίων -για πρώτη φορά στην ιστορία της- στην Γ’ Εθνική. Σχετικά με την “πρώτη”, τα σενάρια τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά και σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση σε συνεννόηση με τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Μαγκαφίνη αποφάσισαν η έναρξη της προετοιμασίας να πραγματοποιηθεί την τελευταία μέρα του Ιουλίου.

Τώρα, το βασικό σίγουρα ζήτημα για την Παλαιόχωρα είναι η ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού της. Ηδη έχουν ανακοινωθεί 6 μεταγραφές, αλλά είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες, έτσι ώστε οι “κίτρινοι” να κατέβουν ενισχυμένοι στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτή τη στιγμή, οι… μηχανές της ομάδας δουλεύουν στο “φουλ” προς αυτή την κατεύθυνση έτσι ώστε να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει και η Παλαιόχωρα να παρουσιαστεί ενισχυμένη και δυνατή στη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά της.

Σημειώνεται ότι η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ομάδας, το γήπεδο της Παλαιόχωρας.

Estrella