Ερρίφθη ο κύβος: Ενός γύρου το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική!

Γ' Εθνική 25 Φεβρουαρίου 2021, 16:42

Διάρκεια ενός γύρου αποφασίστηκε να δοθεί στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ΕΠΟ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εκτός του γεγονότος για το τι θ’ αποφασίσουν τα σωματεία για τη συμμετοχή τους, η ουσία είναι ότι η δράση και στους 10 ομίλους της Γ’ Εθνικής θα συρρικνωθεί στο διάστημα του ενός γύρου.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια επιβεβαίωση όλων όσων συζητιόντουσαν εδώ και καιρό σχετικά με τη διάρκεια που θα είχε η σεζόν μετά την πολύμηνη διακοπή. Προφανώς, από την ΕΠΟ κρίθηκε ότι είναι αδύνατο το πρωτάθλημα να διεξαχθεί όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, αλλά και να κληθούν οι ομάδες να παίζουν συνεχώς, Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή και μέχρι εξαντλήσεώς τους…

Αυτό συνεπάγεται ότι η Γ’ Εθνική θα ξεκινήσει ξανά από την 5η αγωνιστική στις 28 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την 15η, οπότε και θα εξαντληθεί το πρόγραμμα για φέτος!

Μένει να δοθούν βέβαια περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα από την Ομοσπονδία για ό,τι αφορά την αλλαγή που θ’ αποφασιστεί στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, αλλά και το τι θα συμβεί με τον αριθμό των ομάδων που θ’ ανέβουν και θα υποβιβαστούν.

Estrella
Auto KCS