Ερρίφθη ο κύβος: Στα Χανιά ο υφυπουργός Αθλητισμού

Σπορ 8 Φεβρουαρίου 2021, 12:13

Σημαντικές εξελίξεις που θα καθορίσουν τη δρομολόγηση των εργασιών στα κολυμβητήρια Χανίων και Ακρωτηρίου επέρχονται άμεσα. Στα Χανιά θα βρίσκεται την Τρίτη (9/2) υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Οπως φαίνεται, οι εξελίξεις που αναμένονταν για το τι θ’ απογίνει τόσο με το ζήτημα που αφορά τις διαβουλεύσεις με το Πολυτεχνείο Κρήτης για το κολυμβητήριο Ακρωτηρίου και τη δημιουργία αθλητικού κέντρου απέναντι από την Πολυτεχνειούπολη όσο και με το κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα, θα καταγραφούν με την ευκαιρία τις επίσκεψης (δεύτερης στα Χανιά μέσα σε λίγους μήνες) από τον κ. Αυγενάκη. Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα από την ΓΓΑ, με τον κ. Αυγενάκη ν’ αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΚ, Αρη Παπαδογιάννη σχετικά με τις μελέτες ολικής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου Χανίων στις 11.30 το πρωί στην έδρα του Οργανισμού ενώ αμέσως μετά, στις 13:00, θα συναντηθεί στην αίθουσα της Συγκλήτου, με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, για το κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι.

Κατά συνέπεια, μένει να φανεί τι θα προκύψει μέσα από τις δύο αυτές επαφές του υφυπουργού Αθλητισμού για να καθοριστούν οι οριστικές όπως όλα δείχνουν εξελίξεις με τα δύο μεγάλα αθλητικά έργα στα Χανιά.

Η ανακοίνωση για την επίσκεψη του κ. Αυγενάκη έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Στα Χανιά θα βρεθεί αύριο Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στις 11:30 θα συναντηθεί, στην έδρα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΚ, Άρη Παπαδογιάννη, για τις Μελέτες ολικής αναβάθμισης του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων.

Στις 13:00 θα συναντηθεί, στην αίθουσα της Συγκλήτου, με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, για το κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι.

karta antonis garden