Ερμής Ζωνιανών: Αλλάξαμε τέσσερα αεροπλάνα για να το δούμε και αυτό

Αντίπαλοι ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ | 9 Μαΐου 2017, 19:53

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Ιωαννίδη στο Κυριακάτικο ματς στη Ρόδο με τον Ιάλυσο εξέδωσε ο Ερμής Ζωνιανών. "Ίσως θα χρειαζόταν να δώσει ακόμη ένα πέναλτι για να μη λήξει στο 88' ο αγώνας" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Την ήττα (2-1) γνώρισε την περασμένη Κυριακή στη Ρόδο ο Ερμής Ζωνιανών από τον Ιάλυσο για την 28η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η Κρητική ομάδα θεωρεί βασικό υπαίτιο της ήττας τον διαιτητή της αναμέτρησης Ιωαννίδη και εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, η οποία αναφέρει:

«Αλλάξαμε τέσσερα αεροπλάνα για να παίξουμε ποδόσφαιρο στη Ρόδο, για να το δούμε και αυτό. Στο… άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν δει πολλά τα… μάτια μας αλλά να λήγει ποδοσφαιρικός αγώνας στο 88′ (!) απ’ ότι φαίνεται είναι νέος κανονισμός που έγινε γνωστός στο σημερινό αγώνα που έδωσε η ομάδα μας με τον Ιάλυσο από τον κ. Ιωαννίδη.

Αλήθεια κ. Ιωαννίδη νιώθετε περήφανος για αυτή την εφεύρεση; ή μάλλον πρέπει ίσως να καθίσετε στα θρανία για να μάθετε και πάλι τους κανονισμούς γύρω από το ποδόσφαιρο. Ας περάσουμε τώρα στη γενικότερη στάση του διαιτητή. Με τις δυο αποφάσεις πέναλτι ανάγκασε ένα ολόκληρο ποδοσφαιρικό γήπεδο να γελάει και αποδείχθηκε “λίγος” για να διευθύνει ποδοσφαιρικό αγώνα. Ίσως θα χρειαζόταν να δώσει ακόμη ένα πέναλτι για να μη λήξει στο 88′ ο αγώνας.

Υ.Γ. Για την ομάδα μας απλά είναι ανεπιθύμητος και ελπίζουμε η ΚΕΔ να πάρει τα μέτρα της γιατί τέτοια πρόσωπα αποτελούν ντροπή για το ποδόσφαιρο.»

Estrella

Rabona ad