Έριξε… βόμβα στην εκπνοή των μεταγραφών!

Φωστήρας Κρητικός Αστέρας | 31 Ιανουαρίου 2017, 19:56

Μία σπουδαία μεταγραφή έφερε σε πέρας ο Φωστήρας Αγίων Σαράντα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το δυναμικό του στην προσπάθεια για την ιστορική άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Στα Νεροκούρου επιστρέφει ο Γιώργος Σταθάκης, αλλά αυτή τη φορά για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα του Φωστήρα! Ο χαρισματικός επιθετικός είναι γέννημα-θρέμμα του τοπικού Ηρακλή και από πέρσι άνηκε στο δυναμικό του Κρ. Αστέρα, τον οποίο βοήθησε αρκετά στην άνοδο που επιτεύχθηκε την περασμένη σεζόν.

“Γκολάρα στο 90′ με Γεωργάτο” είναι ο τίτλος που χρησιμοποιεί ο “ΦΑΣ” για να υποδεχτεί το σπουδαίο μεταγραφικό του απόκτημα.

Η ανακοίνωση του Φωστήρα:

Μια σπουδαία μεταγραφή ακριβώς με την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ολοκλήρωσε ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ καθώς εδώ και λίγες ώρες ένταξε στο δυναμικό του τον Γιώργο Σταθάκη από τον Κρητικό Αστέρα.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά για την αξία του ποδοσφαιριστή καθώς όλοι γνωρίζουν το τι μπορεί να προσφέρει στον Σύλλογο και που θα μπορούσε να είχε φτάσει αν δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τους τραυματισμούς.

Η Διοίκηση του ΦΑΣ του εύχεται να είναι πάνω απ’ όλα σιδερένιος και να πραγματοποιήσει τους στόχους του στο νέο ξεκίνημα με τα κιτρινόμαυρα.

 

karta antonis garden

Rabona ad