Εργομετρικές μετρήσεις στους αξιολογημένους ρέφερι!

Διαιτησία | 10 Απριλίου 2016, 20:30

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Παπαδάκη και με την υποστήριξη της ΕΠΣΧ ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων προέβη σε ακόμα μία πρωτοποριακή κίνηση.

Το διήμερο 6 και 7 Απριλίου οι αξιολογημένοι διαιτητές των Χανίων υποβλήθηκαν σε εργομετρικές μετρήσεις στο Μάλεμε, υπό την επίβλεψη του Παπαδάκη, που είναι πλέον ο νέος γυμναστής τους.

Η ενημέρωση της ΕΠΣΧ:

Οι πρωτοποριακές κινήσεις από την Ε.Π.Σ. Χανίων και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων συνεχίζονται με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξη των διαιτητών.

Στις 6 και 7 Απριλίου, σε κίνηση πρωτοποριακή για τα τοπικά δεδομένα, οι αξιολογημένοι διαιτητές της Ε.Π.Σ. Χανίων υποβλήθηκαν σε εργομετρικές μετρήσεις στο Τμήμα Μετρήσεων, Παρακολούθησης και Ανάλυσης Αθλητικής Απόδοσης στο Μάλεμε.

Οι μετρήσεις έγιναν υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης (MSc, Sport Scientist, Strength & Conditioning Coach) της ΠΑΕ Πλατανιάς και νέου γυμναστή των διαιτητών της Ε.Π.Σ. Χανίων Λεωνίδα Παπαδάκη.

Σε τέσσερις εβδομάδες, όταν και θα πραγματοποιηθούν τα δοκιμαστικά τεστ για τους αξιολογημένους διαιτητές, θα γίνουν νέες εργομετρικές μετρήσεις.

 

karta antonis garden