Εργομετρικά την Τρίτη

Πλατανιάς | 30 Αυγ 2016, 13:15

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι παίκτες του Πλατανιά επιστρέφουν στο Μάλεμε την Τρίτη, αλλά δεν θα υπάρξει προπόνηση, καθώς έχουν προγραμματιστεί νέα εργομετρικά τεστ, που θα γίνουν υπό την επίβλεψη του... καθ' ύλην αρμόδιου, Λεωνίδα Παπαδάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Επομένως μέσα από αυτά τα τεστ θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του Πλατανιά ουσιαστικά 10 μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το οποίο όπως όλα δείχνουν πλέον θα κάνει πρεμιέρα το σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, σημειώνεται ότι ο Γιώργος Παράσχος σίγουρα δεν μπορεί να νιώθει και ο πιο… ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο για την παραχώρηση του Κουλιμπαλί, καθώς βλέπει ότι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας του φεύγει και μάλιστα αυτό που τον απασχολεί είναι πώς θα καλυφθεί αυτό το κενό…

Σε ό,τι αφορά κατά τ’ άλλα την εμφάνιση στο φιλικό με τον ΟΦΗ, ο πολύπειρος τεχνικός είναι ικανοποιημένος αφού σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα, οι παίκτες του απέδωσαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο, ξεδιπλώνοντας στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που δουλεύει μαζί τους στις προπονήσεις. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad