Εργομετρικά και ράπιντ τεστ στον Ρεθυμνιακό

Γ' Εθνική 7 Μαρτίου 2021, 19:00

Με εργομετρικά και το δεύτερο ράπιντ τεστ ολοκληρώθηκε η εβδομάδα επανέναρξης των προπονήσεων του Ρεθυμνιακού. Θετικά τα "μαντάτα" και από τα δύο "μέτωπα".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με το μέλλον της φετινής περιόδου της Γ’ Εθνικής να δείχνει “θωλό” η ομάδα του Ρεθύμνου “έκλεισε” μία εβδομάδα προπονήσεων. Τα αποτελέσματα των εργομετρικών άφησαν ιδιαίτερα ευχαριστημένους τον Γιώργο Λυρώνη και τους συνεργάτες του.

Ο γυμναστής του Ρεθυμνιακού, Ανδρέας Δρυγιαννάκης, δήλωσε επί του θέματος: «Αποδείχτηκε με ακόμη έναν τρόπο ότι οι ποδοσφαιριστές μας ακολούθησαν πιστά το ατομικό πρόγραμμα που τους είχε χορηγηθεί κατά την διάρκεια της διακοπής.

Μάλιστα οι νεότεροι σε ηλικία εμφανίστηκαν καλύτεροι ακόμη και από τα αντίστοιχα τεστ που είχαμε πραγματοποιήσει πριν την διακοπή, ενώ οι μεγαλύτεροι ήταν στα ίδια επίπεδα, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα σύνολο θετικών αποτελεσμάτων.»

Παράλληλα το δεύτερο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, στο οποίο υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε αρνητικά αποτελέσματα για όλους. Η ενημέρωση της Ρεθιυμνιώτικης ομάδας, μέσω της Faebook σελίδας της, αναφέρει σχετικά:

«Με εργομετρικά ολοκλήρωσε την εβδομάδα επανέναρξης των προπονήσεων ο Ρεθυμνιακός. Νωρίς χτες το πρωί η τεχνική ηγεσία και οι “κυανόλευκοι” ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο γήπεδο της Σοχώρας, με τους δεύτερους χωρισμένοι σε 2 δεκαμελή να πραγματοποιούν με επιτυχία τα προγραμματισμένα τεστ.

Τα αποτελέσματα άφησαν ιδιαίτερα ευχαριστημένους τον Γιώργο Λυρώνη και τους συνεργάτες του καθώς διαπίστωσαν με ικανοποίηση ότι η πολύμηνη διακοπή δεν επηρέασε τα “δελφίνια” στην αγωνιστική τους κατάσταση.

Οι ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού, το τεχνικό επιτελείο αλλά και όσοι περιβάλλουν την ομάδα πραγματοποίησαν κατά την διάρκεια της εβδομάδας και το 2ο rapid test στο οποίο υπήρξαν στο σύνολο τους αρνητικά αποτελέσματα.»

Estrella
Auto KCS