Εργομετρικά για την Κ15

Πλατανιάς | 23 Νοεμβρίου 2016, 12:30

Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ15 του Πλατανιά τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Τμήμα Αθλητικής Απόδοσης της ΠΑΕ Πλατανιάς, υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης της πρώτης ομάδας, Λεωνίδα Παπαδάκη και του προπονητή της Κ15, Γιώργου Ριτζάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η σχετική ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

«Στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε βρέθηκε η Κ15 της ομάδας μας, προκειμένου να περάσει από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ. Αυτά πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Αθλητικής Απόδοσης της ΠΑΕ Πλατανιάς, υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης της πρώτης ομάδας, Λεωνίδα Παπαδάκη και από τον προπονητή της Κ15, Γιώργο Ριτζάκη.

k15 1

k15 3

Πλέον και τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά ακολουθούν σε όλα τα επίπεδα την πρώτη ομάδα, εκμεταλλευόμενα και αυτά τα τεχνικά και επιστημονικά μέσα που βρίσκονται στο Μάλεμε.

k15 4

Στόχος είναι αφού ολοκληρωθούν τα εργομετρικά τεστ στα τμήματα υποδομής, τα στοιχεία για την φυσική κατάσταση όλων τα ποδοσφαιριστών να βρίσκονται στην διάθεση των τεχνικών επιτελείων, προκειμένου να έχουν ακόμα καλύτερη και ολοκληρωμένη εικόνα για τους παίκτες των ομάδων μας».

 

Estrella