«Εργολάβο με εμπειρία από αθλητικά έργα» σκέφτεται για το κολυμβητήριο ο ΟΑΚ

Υγρός στίβος 23 Μαΐου 2023, 20:17

Ιδιαίτερα θετικός για το πώς θα προχωρήσουν οι εξελίξεις με την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Αρης Παπαδογιάννης.

KTEO Κρήτης

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης -ο οποίος (ΟΑΚ) θα έχει την ευθύνη της δημοπράτησης αλλά και της εποπτείας του έργου προϋπολογισμού 7.520.000 ευρώ- μίλησε στο ραδιόφωνο του Γαύδος/Σκάι FM 88,8, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει προκειμένου να ξεκινήσει όσο το δυνατόν το συντομότερο η δημοπράτηση.

Μεταξύ άλλων από αυτά που ξεχωρίζουν απ’ όσα είπε ο κ. Παπαδογιάννης είναι ότι υπάρχει η σκέψη να τοποθετηθούν ειδικοί όροι στο διαγωνισμό, ένας από τους οποίους όπως ειπώθηκε, είναι ο εργολάβος που θ’ αναλάβει να έχει εμπειρία από αθλητικά έργα. Ο κ. Παπαδογιάννης επεσήμανε πάντως ότι αυτό θα γίνει σε συνεννόηση με το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Από ‘κει και πέρα τόνισε ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εγκρίσεις και είναι τυπικής διαδικασίας θέμα να ξεκινήσει η δημοπράτηση.

Σε ό,τι αφορά τα έργα αυτά καθαυτά επεσήμανε ότι ο στόχος είναι το κολυμβητήριο να μην κλείσει το διάστημα που θα γίνονται οι εργασίες, κατανοώντας τις υποχρεώσεις των αθλητών και των ομάδων του ΝΟ Χανίων. Σημείωσε ωστόσο ότι πάνω απ’ όλα θα επιδιωχθεί η ασφάλεια.

Synagogi

Rabona ad