Εργασίες στα γήπεδα των Αγίων Αποστόλων

Beach Volley | 4 Οκτωβρίου 2022, 22:15

Εργασία και χαρά το Σαββατοκύριακο (08-09/10) στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, καθώς θα γίνουν έργα συντήρησης στις εγκαταστάσεις των γηπέδων του συλλόγου.

KTEO Κρήτης

Ο Χανιώτικος σύλλογος απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του για (εθελοντική) βοήθεια. Οι εργασίες αφορούν την αλλαγή των φθαρμένων μηχανισμών στα φιλέ και την τοποθέτηση καινούριων, το γενικό καθάρισμα των σπιτιών και του χώρου γενικότερα, καθώς και τη συντήρηση του γκαζόν.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρει σχετικά:

«Το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Οκτωβρίου 2022 στις 9.30 π.μ. καλούνται τα μέλη του συλλόγου να βοηθήσουν εθελοντικά στην συντήρηση των εγκαταστάσεων των γηπέδων μας.

Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν εν όψει των χειμερινών διοργανώσεων του συλλόγου είναι: η αλλαγή των φθαρμένων μηχανισμών στα φιλέ και στην τοποθέτηση καινούριων, το γενικό καθάρισμα των σπιτιών και του χώρου γενικότερα, συντήρηση του γκαζόν κ.λ.π.

Θα παρακαλούσαμε τα μέλη του συλλόγου να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους για να συνεισφέρουν στις εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων. Το πλήθος των εργασιών είναι μεγάλο και η συμμετοχή όλων είναι πολύτιμη.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο το πρωί για εργασία και χαρά. Η βοήθεια καθενός από εμάς είναι πολύτιμη.»

Rabona ad