Εργα στο χορτάρι του γηπέδου του Ηροδότου

Γ' Εθνική 27 Νοεμβρίου 2020, 16:32

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι ολοκληρώθηκαν εργασίες που αφορούν την επισπορά του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αλικαρνασσού δίνει στη δημοσιότητα ο Ηρόδοτος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως γίνεται γνωστό, το γήπεδο θα είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί κοντά στην περίοδο των γιορτών ενώ σε ό,τι αφορά τους αγώνες, αυτό θα συμβεί εντός του Ιανουαρίου. «Το γήπεδο θα είναι έτοιμο και σε άψογη κατάσταση για να πραγματοποιούνται τόσο οι προπονήσεις όσο και οι αγώνες, όταν με το καλό μπούμε και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς», τονίζεται σχετικά από το σύλλογο της Αλικαρνασσού.

Αναλυτικότερα όλα όσα σημειώνονται είναι τα εξής:

Ολοκλήρωση της επισποράς του γηπέδου μας!

Με μέριμνα και επιβάρυνση της διοίκησης ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα οι εργασίες για την επισπορά του χλοοτάπητα και ανακατασκευή του γηπέδου της ομάδα μας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σήμερα Παρασκευή (27/11).

Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες με τον Covid-19 και σύμφωνα με τα τωρινά επίσημα δεδομένα οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν περίπου κοντά στις γιορτές και οι αγώνες μέσα του Γενάρη. Το γήπεδο θα είναι έτοιμο και σε άψογη κατάσταση για να πραγματοποιούνται τόσο οι προπονήσεις όσο και οι αγώνες, όταν με το καλό μπούμε και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Estrella