Εργα 5500 ευρώ στο Γαλατά

Ιδομενέας | 14 Ιουλίου 2024, 13:06

Εργασίες συντήρησης στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο γήπεδο Γαλατά, με τον Ιδομενέα να κάνει γνωστό ότι η διοίκηση του συλλόγου ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος.

Σύμφωνα με τον Ιδομενέα, τα έργα που αφορούν το χορτάρι του γηπέδου, ανήλθαν σε 5500 ευρώ.

Η ανακοίνωση από τον Ιδομενέα:

Μια σειρά από εργασίες που αφορούν τη συντήρηση του γηπέδου μας με την ευκαιρία του γεγονότος ότι αυτό το διάστημα δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης του συλλόγου μας, η οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου το σχετικό κόστος το οποίο ανήλθε στις 5500 ευρώ, πραγματοποιήθηκαν εργασίες στον αγωνιστικό χώρο με την τοποθέτηση συνολικά δέκα τόνων καουτσούκ. Στη συνέχεια, το χορτάρι “χτενίστηκε” ενώ σε διάφορα σημεία που είχαν υπάρξει τρύπες, τα σημεία αυτά ράφτηκαν.

Παράλληλα, οι εργασίες για την πλήρη ανακαίνιση των αποδυτηρίων είναι κοντά στο να ολοκληρωθούν και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Τα έργα στο γήπεδο του Γαλατά εντάσσονται στο πλαίσιο των υποχρεώσεων που έχει το σωματείο μας ούτως ώστε οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας να παραμένουν πάντα σταθερά σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο και ει δυνατό να βελτιώνονται διαρκώς.

Wodspot72
zoidakis_kalyves
Karkanis_Nerokourou
Family_mothers_food
REC CHQ
Bardatsos
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Papantonakis Cards
The Italian Job
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Poppies sexy show club

Rabona ad