Εργα 125.200 ευρώ στο ΕΑΚ Χανίων – Ποια είναι

Σπορ 9 Δεκ 2020, 13:48

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση που αφορά την υλοποίηση τεσσάρων υποέργων στις εγκαταστάσεις του, εξέδωσε το ΕΑΚ Χανίων.

Η προγραμματική σύμβαση είναι με την Περιφέρεια Κρήτης με αντικείμενο τη βελτίωση και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών. Οπως γίνεται γνωστό, τα έργα συνολικού προϋπολογισμού 125.200 ευρώ αφορούν το κλειστό γυμναστήριο, το στάδιο και το κολυμβητήριο.

Ειδικότερα, στο κλειστό θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του παρκέ, καθώς και αντικατάσταση υαλοπινάκων και κουφωμάτων. Επίσης ένα ακόμη έργο αφορά την προμήθεια πίνακα αποτελεσμάτων.

Στο στάδιο θα υπάρξει προμήθεια στρώματος για άλμα επί κοντώ, δύο στυλοβατών και παρελκόμενων και στο κολυμβητήριο προμήθεια τερμάτων και χρονομέτρων.

Η αναφορά που κάνει το ΕΑΚ Χανίων είναι η εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι υπογράφτηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (Ε.Α.Κ.) Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης με αντικείμενο τη «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ» μεταξύ των νόμιμων εκπροσώπων, Εμμανουήλ Κουριδάκη και Σταύρου Αρναουτάκη.

Το αντικείμενο της Σύμβασης είναι η υλοποίηση των παρακάτω υποέργων:

– 3ο Υποέργο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ», προϋπολογισμού 70.000,00 € € με Φ.Π.Α.
• Το υποέργο αυτό περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του ξύλινου δαπέδου 700μ2 Χ 15μ2, καθώς και εργασίες αντικατάστασης υαλοπινάκων και κουφωμάτων στο Κλειστό Γυμναστήριο Χανίων.

– 4ο Υποέργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ “ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ”, ΔΥΟ ΣΤΥΛΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ», προϋπολογισμού 36.200,00 € με Φ.Π.Α.
• Το υποέργο αυτό περιλαμβάνει την προμήθεια του παρακάτω εξοπλισμού για το ολυμπιακό άθλημα «ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» στο Εθνικό Στάδιο Χανίων:
1. Στρώμα για αγώνες άλματος επί κοντώ, 8,50Χ6,00Χ0,80 μ. (στρώμα, παπλωματίδιο antispike, κάλυμμα καιρικών συνθηκών) με πιστοποίηση IAAF (1 σετ)
2. Βάση για στρώμα άλματος επί κοντώ, στυλοβάτες για άλμα επί κοντώ (1 τεμ.)
3. Στυλοβάτες για αγώνες άλματος επί κοντώ με πιστοποίηση IAAF (1 ζεύγος)
4. Προστατευτικό κολώνας στυλοβάτη επί κοντώ (1 ζεύγος)
5. Προστατευτικό βάσης στυλοβάτη επί κοντώ (1 ζεύγος)

– 5ο Υποέργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ», προϋπολογισμού 8.000,00 € με Φ.Π.Α.
• Το υποέργο αυτό περιλαμβάνει την προμήθεια ενός ζεύγους μεγάλων τερμάτων και ενός ζεύγους μικρών τερμάτων για την κάλυψη των αναγκών των προπονήσεων, αλλά και των αγώνων υδατοσφαίρισης, καθώς και δύο ηλεκτρονικών χρονομέτρων, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα για τη διεξαγωγή των αγώνων Α1 ανδρών υδατοσφαίρισης, αλλά και για τα λοιπά, πανελλήνια πρωταθλήματα.

– 6ο Υποέργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ», προϋπολογισμού 11.000,00 € με Φ.Π.Α..
• Το υποέργο αυτό περιλαμβάνει την προμήθεια πίνακα αποτελεσμάτων, βάσει των τεχνικών προδιαγραφών της F.I.B.A..
Κύριος του έργου είναι το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων.
Φορέας Υλοποίησης και Αναθέτουσα Αρχή είναι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης.
Φορέας Χρηματοδότησης είναι η Περιφέρεια Κρήτης.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 125.200,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Στόχος μας είναι η ενίσχυση – προώθηση του αθλητισμού και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή και την Περιφέρεια Κρήτης για την καθοριστική συμβολή τους.

Οι εργασίες που περιγράφονται αποτελούν σημαντικότατα έργα επιβεβλημένης αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Ε.Α.Κ. Χανίων που θα συμβάλουν από την προπόνηση των αθλητών μέχρι και την τέλεση αγώνων διεθνούς προβολής.

 

karta antonis garden

Rabona ad