Έρχονται με… φόρα τα Τρίκαλα στα Χανιά

Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 26 Απριλίου 2017, 0:25

Την πλέον φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στα Περιβόλια ο Κισσαμικός στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Χανιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος θα έρθει στα Χανιά με την ψυχολογία στα ύψη καθώς προέρχεται από ιστορικό ρεκόρ συνεχόμενων νικών στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Με τη νίκη επί του Αιγινιακού με 5-0 η Θεσσαλική ομάδα σημείωσε την 11η συνεχόμενη νίκη κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Περικλής Αμανατίδης, δήλωσε για το θέμα αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Τα στατιστικά αφορούν το μετά, δεν ξέρω αν η ομάδα γράφει ιστορία, θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου, παίζοντας σοβαρά μπορούνε να κάνουνε πάρα πολλά πράγματα, έχουν τραβήξει τα φώτα επάνω τους και συνεχίζουμε.

Τώρα πρέπει να δείξουν πως μπορούν να διαχειριστούν σωστά στην φόρμα τους. Ένα σημαντικό κομμάτι σε ομάδες που κάνουνε πρωταθλητισμό και θα κάνουνε πρωταθλητισμό, τα Τρίκαλα είναι σε ένα τέτοιο μονοπάτι.

Δεν υπάρχει απογοήτευση, δεν υπάρχει χάσιμο στόχου, δεν υπάρχει αναφορά στο παρελθόν μόνο να ατενίζεις το μέλλον και να σχεδιάζεις και να ξέρεις ότι αν πιστεύεις στην δουλειά σου, πιστεύεις στους παίκτες στον εαυτό σου μπορείς να πετύχεις πράγματα.»

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards