Ερχεται ο πρώτος επίσημος αγώνας για τους Cretan Gunners

Ράγκμπι | 31 Αυγούστου 2018, 14:09

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης έναν αγώνα ράγκμπι στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος θα έχουν για πρώτη φορά οι Χανιώτες φίλαθλοι.

Αυτό θα συμβεί το επόμενο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, οπότε και προγραμματίστηκε ο αγώνας για τους Cretan Gunners απέναντι στους Athens Spartans.

Ουσιαστικά αυτό είναι το πρώτο -εντός έδρας- επίσημο παιχνίδι για την χανιώτικη ομάδα ράγκμπι η οποία δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια, το Σεπτέμβριο του 2015 συγκεκριμένα από τρεις Χανιώτες οι οποίοι γνώρισαν το ράγκμπι στο μέρος όπου σπούδασαν ο καθένας τους και στη συνέχεια ερχόμενοι στα Χανιά αποφάσισαν να ιδρύσουν τον συγκεκριμένο σύλλογο, ο οποίος μετά από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασιών είναι πλέον έτοιμος να δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στα Χανιά.

Οπως ενημερώνουν οι Cretan Gunners, ο αγώνας απέναντι στους Athens Spartans θα ξεκινήσει στις 2.30 το μεσημέρι, ενώ νωρίτερα, στις 2, θα προηγηθεί γυναικείος αγώνας επίδειξης. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με ροκ συναυλία που θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα την ίδια μέρα (8/9) στον αίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου “Ερμής” όπου στεγάζονται και τα γραφεία του συλλόγου και στην οποία θα παίξουν οι Skandal, Puta Volcano και Nightstalker.   

karta antonis garden