Ερχεται ο Ντουαλά και ανακοινώνεται

Πλατανιάς | 12 Δεκεμβρίου 2017, 14:55

Στα Χανιά αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ώρες ο Ελόνγκ Ντουαλά προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει έτσι την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου για λογαριασμό του Πλατανιά.

Ουσιαστικά, εφόσον όλα είναι εντάξει με την υγεία του, ο Ντουαλά θα ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας, την οποία θα μπορούσε να βοηθήσει από το πρώτο ματς του 2018, που είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Οπως γίνεται γνωστό για τη μεταγραφή, ο Μανουέλ Ρόκα ήταν αυτός που έδωσε την εντολή στη διοίκηση να “κλείσει” τη μεταγραφή, λέγοντας ότι τον “πιστεύει” και πως μπορεί να βοηθήσει αρκετά τον Πλατανιά. Πάντως, αγωνίζεται σε μια θέση που σίγουρα ο Πλατανιάς χρειάζεται λύσεις. 

Από εκεί και πέρα βέβαια, η συνέχεια που θα έχει ο Πλατανιάς σε επίπεδο μεταγραφών είναι αυτή που παρουσιάζει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον. Ηδη φημολογούνται αρκετά ονόματα, μεταξύ άλλων και παικτών του ΠΑΟΚ που θα παραχωρηθούν ως δανεικοί στον Πλατανιά.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad