Ερχεται ο Μπαΐροβιτς | video

Χανιά | 9 Ιουνίου 2021, 16:36

Προς την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφικής τους κίνησης βαδίζουν τα Χανιά, με έναν παλιό γνώριμο στο ποδοσφαιρικό κοινό της Super League.

Ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς (γενν. 06/08/1995) αναμένεται στα Χανιά για τις τελικές διαπραγματεύσεις με την ομάδα και με στόχο να πάρει “σάρκα και οστά” η πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν.

Ο γεννημένος στη Σουηδία με ρίζες από τη Σερβία επιθετικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη Σέπσι στη Liga 1 της Ρουμανίας. Η ομάδα του πήρε το “εισιτήριο” για το Europa Conference League και ο ίδιος με βάση τα στατιστικά του transfermarkt είχε 13 συμμετοχές και 2 γκολ. Συνήθως χρησιμοποιούνταν στα “φτερά” της επίθεσης.

Στην Ελλάδα ήρθε πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2019 για τον Παναιτωλικό, μετρώντας στο β’ μισό της σεζόν 2018-19 στη Super League 15 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ. Στη δεύτερη σεζόν του (2019-20) μέτρησε 24 συμμετοχές, 5 γκολ, 2 ασίστ και 1 κερδισμένο πέναλτι στο πρωτάθλημα και 5 συμμετοχές με 3 γκολ στο Κύπελλο.

Η πορεία του ξεκίνησε σε μικρή ηλικία στην Τρολχάταν στη Σουηδία, για να ακολουθήσει η Ολλανδία για τη Ναϊμέγκεν. Η επιστροφή στη Σουηδία έγινε για τη Λιουνγκσκίλε, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στη Φόλο (Νορβηγία). Επόμενοι σταθμοί του οι Εστερς και Γκέφλε, πριν γίνει κάτοικος Αγρινίου.

Πάρτε “γεύση” από Μπαΐροβιτς:

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad