“Έρχεται” η Ακαδημία του ΑΟ Χανιά στο Ελπίς-Νίκη!

Χανιά ΕΠΣΧ | 17 Ιουλίου 2018, 21:27

Στην απόφαση για δημιουργία Ακαδημίας του ΑΟ Χανιά προχώρησαν από κοινού η ΠΑΕ ΑΟΧ-Κισσαμικός και ο Ερασιτέχνης ΑΟΧ.

Η ακαδημία, που θα αφορά παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από έξι έως δεκαέξι ετών, θα λειτουργήσει στο Ελπίς-Νίκη και υπεύθυνος θα είναι ο πολύπειρος προπονητής Βαγγέλης Πρόκος. Υπό την ευθύνη του για την οργάνωσή τους θα είναι και τα τμήματα της Κ19 της ΠΑΕ και της γυναικείας ομάδας του ΑΟΧ.

Η ανακοίνωση για τη λειτουργία της Ακαδημίας του ΑΟΧ έχει ως εξής:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά – Κισσαμικός και του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη δημιουργία ακαδημιών για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από έξι (6) έως και δεκαέξι (16) ετών.

Οι προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας θα πραγματοποιούνται στο αθλητικό κέντρο ΕΛΠΙΣ & ΝΙΚΗ.

Υπεύθυνος της Ακαδημίας που θα δημιουργηθεί θα είναι ο πολύπειρος προπονητής Βαγγέλης Πρόκος, ο οποίος θα έχει παράλληλα και την ευθύνη για την οργάνωση της ομάδας Κ19 του ΑΟΧ-Κισσαμικού, που θα μετάσχει στο πρωτάθλημα Νέων της Football League, αλλά και της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Χανιά, που μετέχει στη Γ’ Εθνική γυναικών.

Ο κ. Πρόκος, υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χανιά, προπονητής με αρκετές διακρίσεις σε ομάδες των Χανίων, ενώ άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία του και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων. Παράλληλα ήταν συνεργάτης των Εθνικών ομάδων, ως Περιφερειακός προπονητής Κρήτης.

Πληροφορίες – εγγραφές για την Ακαδημία καθημερινά στο τηλέφωνο 6942970975 (ώρες: 09:00-14:00 και 17:30-21:00)

 

karta antonis garden

Rabona ad