Ερχεται αποκαλυπτική έρευνα για τα χρέη της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά

Χανιά | 27 Φεβρουαρίου 2021, 21:05

Ερευνα η οποία θα καταδείξει σε απόλυτο και ρεαλιστικό βαθμό το ποια είναι τα ακριβή χρέη της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες. Τα ποσά απέχουν παρασάγγας από αυτά που φημολογούνται εδώ και χρόνια.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πιστοποιήσουμε με σχετικό ρεπορτάζ, οπότε και θα δοθεί στη δημοσιότητα, το ποια είναι τα ακριβή ποσά τα οποία οφείλει η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά. Με δεδομένες τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που προσφέρει καταρχήν το Δημόσιο (ΙΚΑ, εφορία), αλλά και δημόσιες αρχές όπως ο Δήμος Χανίων, τα χρέη της ΠΑΕ δεν ξεπερνούν, εφόσον ρυθμιστούν, το ποσό των 5.000 ευρώ το μήνα. Αυτά επί της ουσίας είναι τα δεδομένα τα οποία θα προκύψουν, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι τα χρήματα δεν είναι απαιτητά από καμία πλευρά.

Να σημειωθεί επίσης ότι στην ραδιοφωνική εκπομπή του Zarpa Radio που βγήκε στον αέρα, όπως και ισχύει αυτή τη στιγμή, δεν έχει γίνει καμία προσβλητική αναφορά ή που να μειώνει ενδεχομένως την συνδρομή του Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος έχει αποδείξει τις ικανότητες του με τη διαδρομή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τις προθέσεις του αυτές καθαυτές για το χανιώτικο ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα. Πολύ περισσότερο δεν του γίνεται κριτική για το μέχρι τώρα έργο του.

Ωστόσο, τα δεδομένα τα οποία προκύπτουν για ό,τι αφορά τα χρέη της ΠΑΕ ΑΟΧ είναι πραγματικά έξοχως σημαντικά!

Αναμείνατε…

Μάκης Καρτσωνάκης

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania