Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια Ελένη Καλουτσάκη (ΑΘΛΕΣΗ) έχει κληθεί να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Προεθνικής Ομάδας Παγκορασίδων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μουζάκι από τις 11 έως τις 31 Ιουλίου.
Ο Στέφανος Σουμελίδης (ΓΕΗ) και ο Μάριος Σταυρόπουλος (ΓΕΗ) κλήθηκαν στην προετοιμασία της Προεθνικής Ομάδας Παμπαίδων που θα γίνει στην Αμαλιάδα από τις 11 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου.
Ο Μάνος Μουτάφης (Ηράκλειο) και οι Ιωάννα Κοντζεδάκη (ΓΕΗ), Ελευθερία Φετφατζή (ΓΕΗ) και Βικτωρία Κατσαμάνη (ΓΕΗ) θα συμμετάσχουν στο καμπ επιλέκτων αγοριών και κοριτσιών για την τελική επιλογή των ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα beach volley Κ18 που θα διεξαχθεί στη Σλοβενία από τις 2 ως τις 5 Σεπτεμβρίου.
Ανακοίνωση της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης:
«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΚ συγχαίρουν όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την μέχρι τώρα πορεία τους, και τους εύχεται καλή επιτυχία στην προετοιμασία και τις τελικές επιλογές.»








