ΕΠΣΗ: Σε καθημερινή επαφή με ΕΠΟ και φορείς

ΕΠΣΗ | 3 Δεκ 2020, 19:56

«Ευελπιστούμε ότι σύντομα όλοι θα επιστρέψουμε υγιείς στα γήπεδα» εύχεται η ΕΠΣΗ, η οποία βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με την ΕΠΟ και τους αρμόδιους φορείς περιμένοντας τις νεότερες εξελίξεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με τη συμπλήρωση ενός μήνα παύσης της αγωνιστικής δραστηριότητας η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου επικοινωνεί με τα σωματεία της δυνάμεώς της μέσω ανακοίνωσης. Ενημερώνει και εύχεται:

«Ένας μήνας συμπληρώνεται από την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για αναστολή όλων των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων και προπονήσεων, σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ως Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου κατανοούμε απόλυτα τις ανησυχίες, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των σωματείων, των παραγόντων και όλων των εμπλεκομένων με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με την ΕΠΟ και τους αρμόδιους φορείς, περιμένοντας νεότερες εξελίξεις και αξιολογώντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ωστόσο ακόμα δεν μπορεί ουδείς να δώσει μία σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι και πότε θα αποφασιστεί η άρση των περιοριστικών μέτρων, προκειμένου να επανέλθει η ομαλότητα στις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Για άλλη μια φορά καλούμε άπαντες να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και ευελπιστούμε ότι σύντομα όλοι θα επιστρέψουμε υγιείς στα γήπεδα…»

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad