Επόμενος σταθμός, Ποσειδώνας, για Κισσανάκη

Ποσειδών Τσικαλαριών | 29 Οκτωβρίου 2020, 18:28

Η ποδοσφαιρική διαδρομή συνεχίζεται για τον Μανώλη Κισσανάκη, με επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό τον Ποσειδώνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα των Τσικαλαριών ενέταξε στο δυναμικό της έναν από τους ποιοτικότερους Χανιώτες ποδοσφαιριστές των τελευταίων δεκαετιών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Δ.Σ του Ποσειδώνα Τσικαλαριών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποιοτικότερο ακραίο επιθετικό που φόρεσε ποτέ φανέλα Χανιώτικης ομάδας Μανώλη Κισσανάκη.

Ο Μανώλης είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κόσμο της Κρήτης και όχι μόνο εδώ και πολλά χρόνια και με την εμπειρία του από ανώτερες κατηγορίες και την ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσει την ομάδα μας. Έχει αγωνιστεί στην Β’ εθνική κατηγορία με την ομάδα της Ε.Α.Ρ ενώ ήταν βασικό μέλος της Ιωνίας 2000 στην Γ’ εθνική κατηγορία. Έχει αγωνιστεί ακόμα με επιτυχία στον ΑΟ.Χανιά (περιφερειακό πρωτάθλημα ) Α.Ε.Χανίων (Γ’ εθνική κατηγορία) Πλατανιά Χανίων (περιφερειακό πρωτάθλημα), Κισσαμικό, Σπάθα, Ίκαρο Μουρνιών, Θησέα Περιβολίων, Γρανίτη, Αστέρα Χαλέπας, Άμιλλα.

Μανώλη να έχεις υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Οι δηλώσεις του: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα αγωνιστώ και θα βοηθήσω ένα σωματείο σαν τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών. Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να έρθω στην ομάδα είναι γιατί ο Ποσειδώνας είναι ένας υγιής και οργανωμένο σωματείο όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά φέτος με την άφιξη του προπονητή και φίλο μου Ζερβουδάκη Γιώργο που ξέρω πως λειτουργεί αλλά και με άτομα στη διοίκηση νέα που τα γνωρίζω και εκτιμώ πολύ όπως τον Νίκο Βλαχάκη. Η ομάδα έχει στόχο να κάνει μία καλή πορεία και να τερματίσει όσο ψηλά γίνεται και θα προσπαθήσω και εγώ όσο μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά στην προσπάθεια τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το συμβούλιο του Ποσειδώνα Τσικαλαριών αλλά και τους νέους μου συμπαίκτες που από την πρώτη μέρα με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και με έκαναν να νιώσω πάρα πολύ ωραία. Εύχομαι σε όλους υγεία και μία καλή χρονιά».

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250