Επόμενος σταθμός Δόξα Δράμας για Παγώνη;

Χανιά | 13 Δεκεμβρίου 2016, 22:30

Η ιστορική Δόξα Δράμας ενδέχεται να αποτελέσει το νέο σταθμό στην καριέρα του Τάσου Παγώνη. Η Δόξα αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Γ' Εθνική (1ος όμιλος) και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από Απόλλωνα Καλαμαριάς και Λαγκαδά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ως γνωστόν, εδώ και λίγες μέρες, ο Παγώνης έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του Κισσαμικού να λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία κοινή συναινέσει. Ουσιαστικά, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη αποχωρήσει από την ομάδα και τα Χανιά και αυτό το οποίο απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του Καστελίου.

Το θέμα για το ότι ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα Δράμας αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η ιστοσελίδα arenafm.gr.

Ειδικότερα το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του έμπειρου δεξιού μπακ, Τάσου Παγώνη, που αποχώρησε από τον Κισσαμικό, δείχνει η Δόξα Δράμας σύμφωνα με πληροφορίες του arenafm.gr, ενώ εξετάζονται και άλλοι στόχοι για ενίσχυση.

«Δίχτυα» για μεταγραφές απλώνει ήδη η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα ενόψει Ιανουαρίου και είναι σε ανοιχτή γραμμή με τουλάχιστον πέντε «στόχους» Πιο κοντά στους «Μαυραετούς» δείχνει ο Τάσος Παγώνης, που πιθανότατα θα υπογράψει σύντομα στη Δόξα, αφού προχώρησαν οι συζητήσεις.

Ο 31χρονος «τούρμπο» πλάγιος μπακ, που ξεχωρίζει για την ταχύτητα και το δυναμισμό του, έμεινε ελεύθερος από τον Κισσαμικό, ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε Βέροια, Πανσερραϊκό, Καβάλα, Επανομή, Χανιά, Εορδαϊκό και θεωρείται τοπ δεξιός αμυντικός γι’ αυτό το επίπεδο.

Ο Παγώνης ξεκίνησε από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και θα αυξήσει τον ανταγωνισμό στη θέση. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις και για τη… σκούπα στους Δραμινούς.

Mikel Chania Delivery
/psiloritischania