Επόμενο στάδιο: μεταγραφές

Πλατανιάς | 15 Μαΐου 2016, 21:56

Στο επόμενο στάδιο αρχίζει να βρίσκεται πλέον ο Πλατανιάς προετοιμάζοντας σιγά σιγά το έδαφος για τις μεταγραφές που θα πραγματοποιήσει εν όψει της νέας σεζόν. Η πολύ σημαντική αυτή διαδικασία "δουλεύεται" ήδη στην ομάδα και στην πορεία του χρόνου θα φανούν τα πρώτα αποτελέσματα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μέχρι τώρα, το πιο σημαντικό ζήτημα ήταν οι ανανεώσεις που ως κεφάλαιο δεν έχει ακόμα κλείσει βέβαια, αλλά από εδώ και στο εξής σειρά θα πάρουν οι μεταγραφές. Στον Πλατανιά δεν κρύβουν ότι έχουν βάλει ήδη κάποιους παίκτες στο στόχαστρο, με τις ενδείξεις να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να έχουν γίνει κιόλας οι πρώτες συζητήσεις.

Το θέμα, γενικώς θα “τρέξει” από εδώ και στο εξής για τον Πλατανιά, που αυτό που επιχειρεί είναι να ενισχυθεί με καλούς και ποιοτικούς παίκτες στις θέσεις όπου έχει κριθεί ότι υπάρχει ανάγκη. Να σημειωθεί κιόλας ότι αυτό το θέμα, των μεταγραφών, όσον αφορά τη διεργασία τους γίνεται από τους… καθ’ ύλην αρμόδιους που δεν είναι άλλοι από το προπονητικό τιμ (Παράσχος και Γκουτσίδης) και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Βλάχο.

Με την ευκαιρία, οι κύριοι Βλάχος και Γκουτσίδης βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στις Μουρνιές παρακολουθώντας το παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ εθνική ανάμεσα στην ομάδα του ΙΝΚΑ και τον Ατσαλένιο. 

Estrella
Auto KCS