Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι το διάστημα μεταξύ 14-17 Μαρτίου.
Η Μηλάκη περιλαμβάνεται ανάμεσα στους πέντε Ελληνες ποδηλάτες-ποδηλάτισσες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας.
Η ενημέρωση από τον σύλλογο της, τον Ατλαντα Ρεθύμνου, έχει ως εξής:
Μία μεγάλη πρόκληση περιμένει την αθλήτρια μας, Αργυρώ Μηλάκη και την ελληνική ομάδα ποδηλασίας πίστας, η οποία θα συμμετάσχει στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κάιρο.
Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται το 4ήμερο 14-17 Μαρτίου, όπου 5 ποδηλάτες-τισσες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο 2ο Nations Cup της Αιγύπτου, ενώ θα τους καθοδηγήσουν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Βαρβεράκης και Λάμπρος Βασιλόπουλος. Μία πραγματικά μεγάλη πρόκληση για την Αργυρώ Μηλάκη και την προσπάθεια που καταβάλλει.
Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλη την Εθνική ομάδα μας και να πετύχει ο καθένας ξεχωριστά τους στόχους που έχει θέσει.