Επόμενη ανανέωση… Καπίγια σε Αστέρα Τρίπολης

Super League 1 18 Μαΐου 2021, 12:57

Μετά τους Σίτο και Βαλιέντε, στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης θα παραμείνει και ο Ενέκο Καπίγια.

Ο 26χρονος Ισπανός μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του για τρία ακόμη χρόνια, έχοντας μετρήσει ήδη στα πρώτα δύο, 27 συμμετοχές και 1 γκολ με την ομάδα της Πελοποννήσου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Eneko Capilla Gonzalez. Το νέο συμβόλαιο του Capilla με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024.

Από την πλευρά του, ο Καπίγια δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για τα επόμενα χρόνια να βρίσκομαι σε αυτή την οικογένεια. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον σύλλογο, ο οποίος εξακολουθεί να με εμπιστεύεται.

Αυτός ο 1,5 χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για εμένα και εκτιμώ πάρα πολύ την προσπάθεια που έκανε ο ΑΣΤΕΡΑΣ για να ανανεώσει το συμβόλαιό μου. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψω στον σύλλογο αυτή την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, διότι μάς υποστηρίζουν πάντα, ακόμη και αυτή τη στιγμή που δυστυχώς δεν μπορούν να βρίσκονται στο γήπεδο. Ας ελπίσουμε ότι την νέα σεζόν θα μπορούν να βρίσκονται δίπλα μας και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όλους τους εργαζόμενους στον σύλλογο. Ολοι μαζί έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

 

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad