Εποικοδομητική συνάντηση των τριών ΠΑΕ με το Δήμο Χανίων

Ποδόσφαιρο 22 Σεπτεμβρίου 2016, 16:38

Εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ των τριών μεγάλων ΠΑΕ των Χανίων (Πλατανιάς, Κισσαμικός, ΑΟΧ) πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Χανίων με θέμα το γήπεδο των Περιβολίων και τη σωστή χρήση του.

 

Η σωστή συνεργασία για τη χρήση του γηπέδου Περιβολίων ήταν το κυρίως θέμα που συζητήθηκε από τους εκπροσώπους των τριών ομάδων και του Δήμου Χανίων.

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ενημέρωσε προς αυτή την κατεύθυνση:

Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/09) στον Δήμο Χανίων υπήρξε συνάντηση των διοικητικών ηγετών των τριών ΠΑΕ των Χανίων με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιώργο Κουκλάκη και την Προϊστάμενη του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων Λίνα Ψούνη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης εκπροσώπησε την ομάδα μας στη συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη σωστή χρήση του γηπέδου Περιβολίων σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια από Πλατανιά, ΑΟ Χανιά και Κισσαμικό. Μέσα σε κλίμα συναίνεσης οι τρεις ΠΑΕ συμφώνησαν για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα ώστε να υπάρξει η σωστή χρήση του γηπέδου και όπως τονίστηκε οι αντιδράσεις ορισμένων μεμονωμένων μετά τη μη διεξαγωγή του πρώτου φιλικού ΑΟΧ-Κισσαμικός στα Περιβόλια, λόγω της συντήρησης του γηπέδου, αποτελούν παρελθόν.

Ενωμένες πλέον όλες οι πλευρές προχωράνε σε μία συνεργασία από την οποία ωφελημένο θα είναι το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Την ΠΑΕ Πλατανιάς εκπροσώπησε ο πρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης και την ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ο πρόεδρος Γιώργος Μελάς. 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad