Εποικοδομητική η κοινή προετοιμασία με Παναθηναϊκό για τον ΝΟΧ

Πόλο 19 Δεκεμβρίου 2016, 10:43

Ακρως εποικοδομητική εξελίχθηκε η προετοιμασία που πραγματοποίησαν από κοινού το τριήμερο μεταξύ Παρασκευής έως Κυριακή (16-18/12) οι ομάδες πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και του Παναθηναϊκού.

Οι πολίστες είχαν την ευκαιρία να δώσουν πολλά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος που ακολουθεί το 2017.

Σε ό,τι αφορά τον Ναυτικό Ομιλο, ο Γιάννης Ζαγουράκης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, δίνοντας τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε πολλούς αθλητές του κόντρα σε έναν αντίπαλο που θεωρείται από τους πιο ισχυρούς στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα τονίζει ο τεχνικός του ΝΟΧ: «Εγινε μια πολύ καλή προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, που περιλάμβανε πολύ δυνατά παιχνίδια μέσα σε άψογο κλίμα. Εβγαλα πολλά συμπεράσματα για το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα μας αυτή την περίοδο. Είδαμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας. Θα βελτιώσουμε τα όποια λάθη μας και θα συνεχίσουμε με πολλή προπόνηση. Το θετικό είναι ότι πήραν συμμετοχή και αθλητές που έπαιξαν για πρώτη τους φορά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών μας για την άψογη φιλοξενία των παιδιών του Παναθηναϊκού στα σπίτια τους, αλλά και για το γεγονός ότι βρίσκονται συνεχώς κοντά στην ομάδα μας, καθώς και τον υπεύθυνο φιλοξενίας, Θόδωρο Νικολαΐδη».

Αναλυτικά οι αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό είναι οι εξής: Αρετάκης, Ασγουδάκης, Γουρνεζάκης, Γράσος, Κανδανολέων, Λουβιτάκης, Μανουσάκης, Μαστραντωνάκης, Μητράκης, Μουρτζάκης Αλέξης, Μουρτζάκης Δημήτρης, Νικηφοράκης, Νικολαΐδης, Νίκολιτς, Παπαμανωλιουδάκης, Πρωιμάκης, Σιδηρόπουλος, Σπάχιτς, Σωτήρης, Τσάλτας, Φαντριδάκης, Φυτράκης, Χειλουδάκης.

karta antonis garden