Εποικοδομητικές συναντήσεις των προπονητών με ΕΠΣΧ και διαιτητές

Γενικά Θέματα - Τοπικό 6 Μαρτίου 2017, 17:57

Πριν από λίγο καιρό υπήρξαν σημαντικές συναντήσεις με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" με τους προπονητές των τοπικών πρωταθλημάτων στα γραφεία της ΕΠΣΧ και με την Επιτροπή Διαιτησίας και τους διαιτητές.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών η ακόμα καλύτερη συνεργασία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές για την περαιτέρω βελτίωση των τοπικών πρωταθλημάτων, μέσα από την κόσμια συμπεριφορά όλων.

Η ενημέρωση του Συνδέσμου Προπονητών αναφέρει τα εξής:

Δύο σημαντικές δράσεις έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα για τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος”.

Η αρχή έγινε με την εποικοδομητική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συνδέσμου και της ΕΠΣ Χανίων, στα γραφεία της Ένωσης, ανάμεσα στους προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα και αφορούσε συζήτηση για τη συμπεριφορά των προπονητών στη διάρκεια του αγώνα και την ακόμα καλύτερη συνεργασία με τους διαιτητές και τους παρατηρητές, για το καλό του αθλήματος.

Μετά από λίγες ημέρες ακολούθησε η επίσκεψη αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Προπονητών στο επιμορφωτικό μάθημα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ και η γόνιμη συζήτηση που έγινε με τους διαιτητές. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Μανόλης Πηγουνάκης, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Ανθούσης, τα μέλη Μανώλης Μπασιάς και Γιώργος Αγγελάκης και ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Βαγγέλης Πρόκος.

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana