Επιβλητικό “διπλό” στην Μοναχή Ελιά

Χάλης Αστέρας Χαλέπας | 20 Νοεμβρίου 2016, 14:43

Χωρίς πρόβλημα πέρασε απο την Μοναχή Ελιά ο Χάλης που έφτασε τελικά στο ευρύ 6-0 με τον Αστέρα Χαλέπας, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από το πρώτο ημίχρονο ο Χάλης φρόντισε να ξεκαθαρίσει το παιχνίδι καθώς ο Σαχμπαζίδης στο 22’ και ο Ηλιάκης στο 35’ με ισάριθμα σουτ έβαλαν την ομάδα του Βαρυπέτρου στο ημίχρονο με δύο γκολ διαφορά (0-2).

Στο 50’ και το 58’ και πάλι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές σκόραραν με τον Σαχμπαζίδη να κάνει το 0-3 και τον Ηλιάκη το 0-4 μετά από σουτ του Σταφύλοβ στο δοκάρι.

Ο Σαχαμπαζίδης ήρθε να προσθέσει ακόμα ένα τέρμα στο 67’ κάνοντας χατ τρικ στο παιχνίδι. Ο Μπέϊντο έβαλε και αυτός το όνομα του στην λίστα των σκόρερ και έκλεισε το σκορ στο 80’ για το τελικό 0-6.

Διαιτητής: Σαρρής

Βοηθοί: Μαραβελάκης-Γιουματζίδης

Αστέρας Χαλέπας (Γιάννης Γιουμπάκης):Χατζής, Ζαραφείδης, Κολοκυθάς, Παπουτσής, Λαγός, Καλυβιανάκης, Γερομιχαλός (52 Κωστόπουλος), Στ.Μαυριγιαννάκης, Ζαλιασβίλι, Κολοκοτρώνης (36′ Νικάκης), Μπαμπάτσικος

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Φραγκούλης (73’ Σπερελάκης), Ν.Σταφύλοβ, Παλιουδάκης, Παπαδογιαννάκης, Κελάκης (69’ Γιακουμάκης), Σαχμπαζίδης, Λενταράκης (81’ Τσουπάκης), Γεώργας, Κ.Μήτρου, Μπέϊντο,Ηλιάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella