Επιβεβαιώθηκε του Μεγιάδο με Αστέρα Τρίπολης

ΟΦΗ | 25 Ιανουαρίου 2021, 18:37

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή για τον Μιγκέλ Μεγιάδο στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Μια σημαντική επιστροφή για τον Γιώργο Σίμο που θα μπορεί έτσι να υπολογίζει στις βοήθειες του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος, λοιπόν, να ριχθεί στη μάχη για το νέο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα και είναι δύσκολο σε κάθε περίπτωση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

Με τον Μiguel Mellado να προπονείται για δεύτερη διαδοχική μέρα και να τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Σίμου ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (25/1) για την 19η αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και μεταβιβάσεων σε μικρούς χώρους και άσκηση τακτικής με τελειώματα φάσεων.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης, με τους Adil Nabi και Vajebah Sakor να κάνουν θεραπεία, ενώ ο Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.  

Στο τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Λυμπεράκη, Selimovic, Βούρο, Mellado, Sturgeon, Neira, Solis, Βαφέα, Διαμαντή, Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Sardinero, Στάικο, Γρίβα, De Guzman, Κοροβέση, Σουρνάκη.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν βρίσκονται για αγωνιστικούς λόγους οι Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Felipe Souza, Θοδωρής Μίγγος και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης.

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack