Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι – Νεκρός ο Αδαμάκης

Γ' Εθνική 3 Μαρτίου 2023, 22:41

Η ομάδα του Ιορδάνη Αδαμάκη, ο ΑΟ Υπάτου, ενημέρωσε προ ολίγου ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι μεταξύ των νεκρών στο τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Μόλις χθες – Πέμπτη (02/03) ο ΑΟ Υπάτου (με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα) γνωστοποιούσε ότι δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη αρνητική εξέλιξη και παραμένει αγνοούμενος. Πλέον γνωστοποίησε τον θάνατο του Αδαμάκη με την ενημέρωση να προέρχεται από τον πατέρα του.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Πριν από λίγο με δύναμη ψυχής ο πατέρας του Ιορδάνη μας ενημέρωσε ότι το παιδί του δεν είναι πια μαζί μας. Οι στιγμές είναι τραγικές για όλους μας. Τα λόγια δύσκολα μπορούν να βγουν… Καλό παράδεισο ΙΟΡΔΑΝΗ. Καλή δύναμη στην οικογένεια σου.»

Ο Αδαμάκη ς πήγε στα 17 χρόνια του στην Καβάλα από τον Βρασίδα Νέας Περάμου. Πέρασε μία σεζόν στον Νέστο και το 2020-21 ήταν στην άνοδο της ομάδας της Καβάλας.

Πέρσι αγωνίστηκε στη Ρόδο, ενώ φέτος ξεκίνησε στον Θεσπρωτό και τον Ιανουάριο συνέχισε στον ΑΟ Υπάτου. Στις 12 Φεβρουαρίου πέτυχε το τελευταίο του γκολ, ενώ την περασμένη Κυριακή κατέγραψε στην Κέρκυρα το τελευταίο του παιχνίδι.

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad