Επιβεβαίωσε τις τρεις προσθήκες – Οι παίκτες των Νέων που προωθήθηκαν

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 11 Ιουλίου 2017, 17:55

Επίσημη μορφή έδωσε το ΙΝΚΑ στις δύο σημαντικές προσθήκες του Γιάννη Μποτωνάκη και του Μιχάλη Βαρδάκη, αλλά και την επιστροφή του Δημήτρη Βροντάκη, περιπτώσεις για τις οποίες έχετε ήδη ενημερωθεί από το athlitiko.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Έτσι οι προσθήκες για τη νέα σεζόν έφτασαν τις 4, αφού η πρώτη ήταν αυτή του Κώστα Γανωτή. Όπως έγινε γνωστό προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα και έξι παιδιά που αναδείχθηκαν πρωταθλητές με την ομάδα Νέων και συγκεκριμένα τα αδέρφια Σήφης και Γιάννης Γεωργιλαδάκης και οι Γιώργος Τριμίντζιος, Άγγελος Μαστραντωνάκης, Γιώργος Μυλωνάκης και Ντένις Πρίζια.

Η “πρώτη” υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Θανάση Κολιτσιδάκη προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και ώρα 20:00, στο γήπεδο των Μουρνιών, το οποίο θα έχει σαν έδρα και τη νέα σεζόν το ΙΝΚΑ.

Η ανακοίνωση:

Το ξεκίνημα για τη νέα χρονιά, που σηματοδοτεί και την εκκίνηση του «δρόμου επανόδου» στη Γ’ Εθνική για την ομάδα μας, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, στις 8 μ.μ., στο γήπεδο των Μουρνιών.

Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν μία πρώτη ευκαιρία να γνωριστούν με το νέο τεχνικό της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Θανάση Κολιτσιδάκη, ενώ ανάμεσά τους θα είναι και τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας.

Εκτός του Κώστα Γανωτή, η μεταγραφή του οποίου έχει ήδη ανακοινωθεί, παρόντες θα είναι και οι Γιάννης Μποτωνάκης και Μιχάλης Βαρδάκης, και οι δύο με πλούσιες παραστάσεις από πρωταθλήματα μεγαλύτερων κατηγοριών, οι οποίοι θα προσδώσουν περισσότερο βάθος και ποιότητα στην ομάδα μας.

Επίσης, επιστρέφει στο σπίτι του και ο Δημήτρης Βροντάκης, ο έμπειρος πορτιέρο, ο οποίος θα δώσει μία ακόμη λύση στον «άσο».

Παράλληλα, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, κάνει πράξη -για μία ακόμη φορά- την εμπιστοσύνη της στα νέα παιδιά που στελεχώνουν τις ακαδημίες της.

Έτσι, από την πρωταθλήτρια ομάδα των Νέων, «ανεβαίνουν» στην ανδρική ομάδα οι:

Γιώργος Τριμίντζιος
Σήφης Γεωργιλαδάκης
Γιάννης Γεωργιλαδάκης
Άγγελος Μαστραντωνάκης
Γιώργος Μυλωνάκης
Ντένις Πρίζια

 

Estrella