Εξ αρχής η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη δεδομένου ότι ο Μανδραϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση και ουσιαστικά από την επόμενη περίοδο θ’ αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, κάτι που πιστοποιήθηκε και στο καθαρά αγωνιστικό μέρος. Αυτό βέβαια συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς τουλάχιστον στα πρώτα δύο 10λεπτα οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να είναι ανταγωνιστικοί, ασκώντας πίεση με το να βρίσκονται κοντά στο σκορ.
Από το τρίτο δεκάλεπτο όμως και μετά οι φιλοξενούμενοι επέδειξαν αποφασιστικότητα, παίρνοντας σαφές προβάδισμα στο σκορ, με τους Χουχούμη και Κουρέπη να δίνουν το σύνθημα, πετυχαίνοντας από 22 και 20 πόντους αντίστοιχα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλο αγώνα, ολοκληρώνοντας έτσι ένα ακόμα παιχνίδι με επιτυχία.
Από την άλλη πλευρά ο Αλεξανδρόπουλος με 10 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον Μανδραϊκό.
Επόμενο και προτελευταίο παιχνίδι για τον ΑΟΚ Χανιά την επόμενη 25η αγωνιστική, οπότε και θα φιλοξενήσει την Πρωτομαγιά στον Κλαδισό την πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου, Μεγαρίδα.
Μανδραϊκός-ΑΟΚ Χανιά 58-78
Διαιτητές: Κωνσταντινίδου – Μακρόπουλος – Αγγελής
Δεκάλεπτα: 14-11, 35-38, 45-61, 58-78
Μανδραϊκός (Θανάσης Κωνσταντώνης): Σπυρίδωνος 4, Σταματίου 4, Παπανικολάου 2, Κοψιά 4, Αλεξανδρόπουλος 10 (2), Τσάμης 3 (1), Θανάσαινας 5 (1), Κωστόπουλος 2, Λιούνης 9, Δομπρογιάννης 8 (2), Τσιπίδης 7
ΑΟΚ Χανιά (Ανδρέας Κεσαπίδης): Χουχούμης 22 (3), Βαζούκης 3 (1), Στογιάνοβιτς 7, Ψάρας 2, Καραΐσκος 4, Σανδραμάνης, Καζάνης 2, Νέσσης 7 (1), Κουρέπης 20 (1), Παναρετάκης, Τσιρογιάννης 4, Παπαδάκης 7 (1)