Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ για νέο προπονητή και ευχαριστεί Παπαβασιλείου

Χανιά | 23 Φεβρουαρίου 2017, 14:01

Σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει ο Σωτ. Μαυρονάσιος με θέμα «ενημέρωση και παρουσίαση του νέου προπονητή», ο Α.Ο. Χανιά επιβεβαιώνει ότι γυρίζει σελίδα όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Σάκη Παπαβασιλείου, τον οποίο ευχαριστεί.

/Bella Pizza

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «με την παρουσία του συγκεκριμένου προπονητή η ομάδα είχε μια εκπληκτική πορεία», παρόλα αυτά σημειώνεται ότι οι προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι που επικαλέστηκε για την παραίτησή του ο κ. Παπαβασιλείου κρίθηκαν ως «σοβαροί» κι έτσι έγινε δεκτή η παραίτησή του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από τον Α.Ο. Χανιά είναι η εξής:

«Μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα της ομάδας, υπήρξε συνάντηση του προέδρου κ. Μελά, του αντιπροέδρου κ. Μαυρονάσιου και του προπονητή κ. Σάκη Παπαβασιλείου. Στη συνάντηση αυτή ο κύριος Παπαβασιλείου έθεσε την παραίτηση του στη ΠΑΕ για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Η Διοίκηση κρίνοντας σοβαρούς τους λόγους αυτούς έκανε δεκτή την παραίτησή του ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα προσφορά του, διότι πραγματικά, με την παρουσία του συγκεκριμένου προπονητή η ομάδα είχε μια εκπληκτική πορεία.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τη Διοίκηση να αναζητά τον αντικαταστάτη του κ. Παπαβασιλείου και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές και είναι πολύ κοντά να έρθει σε συμφωνία με γνωστό προπονητή, καταξιωμένο στο χώρο του ποδοσφαίρου .

Αύριο το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου ο αντιπρόεδρος κ. Σωτήρης Μαυρονάσιος θα δώσει συνέντευξη τύπου με θέμα:

Ενημέρωση και παρουσίαση του νέου προπονητή». 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad