Επιβεβαιώνει για το φιλικό, αλλά περιμένει το Δήμο – Αποθεραπεία οι τέσσερις

Χανιά | 12 Οκτωβρίου 2016, 20:32

Ο Α.Ο.Χανιά περιμένει την τυπική απάντηση του Δήμου Χανίων την Πέμπτη (13/10) για τα Περιβόλια, ώστε να διεξαχθεί κανονικά το φιλικό ματς με τον ΟΦΗ, το προσεχές Σάββατο (15/10).

/Bella Pizza

Από την άλλη, σε αγωνιστικό επίπεδο, τέσσερις παίκτες με προβλήματα τραυματισμών, Ζόρο, Γκεμίσης, ΚΟζάκης και Κρασουδάκης συνέχισαν την αποθεραπεία.

Η ενημέρωση του ΑΟΧ:

Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, ανακοινώνει, με κάθε επιφύλαξη, ότι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, η ομάδα μας θα δώσει φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. στο γήπεδο των Περιβολίων.

Οι δυο ομάδες εχουν έρθει σε συμφωνία, ο Α.ΟΧ. έχει κάνει ΟΛΕΣ τις απαραίτητες κινήσεις και περιμένει την (ΕΠΙΣΗΜΗ) απάντηση του Δήμου Χανίων, οι άνθρωποι που τον διοικούν, μας διαβεβαίωσαν (ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ), ότι η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά. Θεωρητικά αύριο Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, θα φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, η τυπική (θετική) απάντηση του Δήμου και ολα θα κυλήσουν ομαλά.

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος συνεχίστηκε κανονικά σήμερα με διπλή προπόνηση. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές έκαναν βάρη στο γυμναστήριο του γηπέδου των Περιβολίων και το απόγευμα βρέθηκαν στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Μάρκο Ζόρο, Νίκος Γκεμίσης, Νίκος Κοζάκης και Μανώλης Κρασουδάκης συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 17:30. 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad