Επιβαρυντικό για τον ΟΦΗ το φύλλο αγώνα

Γ' Εθνική 13 Μαρτίου 2016, 14:41

Με τιμωρία της έδρας του  κινδυνεύει για τα όσα έγιναν στο χθεσινό ματς με τον Ιάλυσο ο ΟΦΗ (0-0), σύμφωνα με το φύλλο αγώνα συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Ο κ.Διαμαντόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι παίκτες του Ιάλυσου χτυπήθηκαν  μετά το τέλος του αγώνα από ανθρώπους της Ηρακλειώτικης ομάδας, ενώ εξιστορεί με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα.

Αναφέρει τη διακοπή του πρώτου ημιχρόνου όταν όπως σημειώνει οπαδοί του ΟΦΗ πέταξαν πλαστικό ποτήρι χωρίς να τραυματίσει κανέναν αλλά διέκοψε το ματς για να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις.   Στη συνέχεια αναφέρει την αποβολή στο ημίχρονο του αναπληρωματικού ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ ,Κώστα  Ραπτάκη, «επειδή έδωσε μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του παίκτη του Ιάλυσου, Α. Αθανασίου». Τέλος αναφέρεται και στα όσα έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού τονίζοντας πώς « ο αναφερόμενος στο Φ.Α ως φυσιοθεραπευτής του ΟΦΗ Παππάς Κων., έριξε σφαλιάρα στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή του Ιάλυσου , Αθανασίου ενώ ο  παίκτης του Ιάλυσου Φυλακούρης Μιχάλης μετά το παιχνίδι, σύμφωνα πάντα με το Φ.Α, δέχθηκε κουτουλιά στη μύτη από τον κ. Χαχλιούτη Ν.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad