Επιτυχημένος ο αγώνας Αγκουσελιανά ΜΤΒ 2020

Ποδηλασία | 14 Σεπτεμβρίου 2020, 21:28

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο αγώνας Αγκουσελιανά ΜΤΒ 2020 υπό τη διοργάνωση του Τάλω ΑΝΕΚ Lines με τη βοήθεια και συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκουσελιανών Παλαιολούτρων "Η Καμάρα".

Η ενημέρωση του Χανιώτικου σωματείου αναφέρει σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του:

«Με πληθώρα συμμετοχών από όλα τα σωματεία της Κρήτης αλλά και με αθλητές από Αθήνα διεξήχθη και φέτος ο κλασσικός αλλά καθόλου μονότονος αγώνας ΜΤΒ στα όμορφα Αγκουσελιανά Ρεθύμνου, τον τόπο καταγωγής του Κώστα Κουρμούλη, “πατέρα” του Τάλω.

Η οικογένεια Κουρμούλη επιμελήθηκε την χάραξη και σηματοδότηση των διαδρομών που για μια ακόμα χρονιά εμπλουτίστηκαν με νέα μονοπάτια, αποσπώντας θετικά σχόλια από όλους. Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκουσελιανών – Παλαιολούτρων “Η Καμάρα” φρόντισαν με χαρά -και τους ευχαριστούμε- για την φιλοξενία και το κέρασμα, στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων τους λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Η λήψη των μέτρων προφύλαξης και η τήρηση των εγκεκριμένων πρωτοκόλλων διεξαγωγής αγώνων ποδηλασίας ήταν για τον Τάλω ως διοργανωτής ένα στοίχημα που κερδήθηκε με την συμβολή όλων των συμμετεχόντων αθλητών και συνοδών και σε αυτούς αξίζουν τα συγχαρητήρια.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε όλες τις κατηγορίες χωρίς απρόοπτα και ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Ευχαριστούμε τα σωματεία και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν.»

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΚΟΥΣΕΛΙΑΝΑ ΜΤΒ 2020

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad