Επιτυχημένος ο αγώνας αγάπης στο Λασίθι, αγωνίστηκε ο Κιάσσος

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 7 Απριλίου 2017, 19:14

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας αγάπης που πραγματοποιήθηκε στο Λασίθι, στον οποίο αγωνίστηκε και ο Κώστας Κιάσσος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παρουσία χιλίων φιλάθλων διεξήχθη η αναμέτρηση της αντιπροσωπευτικής ομάδας του ΠΣΑΠ με την μικτή ομάδα της ΑΕ Νεάπολης και του ΑΟ Βραχασίου.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίσθηκε ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Κώστας Κιάσσος, όπως και ο πρώην τερματοφύλακας του Κισσαμικού, Απόστολος Λεκίδης. Η σχετική ενημέρωση από τον διοργανωτή ΠΣΑΠ:

Απόλυτη επιτυχία είχε ο ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Νεάπολης “Π. Μελιδονιώτης” στο Λασίθι της Κρήτης, με τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικής ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών που έπαιξε με την μικτή ομάδα της Α.Ε. Νεάπολης και του Α.Ο. Βραχασίου.

Το παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν 1.000 φίλαθλοι που επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στους παίκτες της ομάδας του Π.Σ.Α.Π., διεξήχθη προκειμένου να συγκεντρωθούν έσοδα, ώστε να καλυφθεί μέρος των δαπανών για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί ο μικρός Γιώργος στην Γαλλία.

Ο Π.Σ.Α.Π. νίκησε με 4-1, με 2 γκολ από τον Γιώργο Καραγκούνη και από 1 από τον Σωτήρη Κυργιάκο και τον Κώστα Πούλιο.

Πριν από τον αγώνα, τιμήθηκε από τους διοργανωτές ο Π.Σ.Α.Π. για την προσφορά και την κοινωνική ευαισθησία του ενώ δόθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίσθηκαν στη συνάντηση.

Με τον Π.Σ.Α.Π. ξεκίνησαν οι: Χανιωτάκης, Μαρινάκης, Δερμιτζάκης, Κυργιάκος, Βόκολος, Χατζηνικολάου, Νιόπλιας, Μπασινάς, Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος, Φρατζέσκος και στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή της ομάδας Χαράλαμπο Ζελενίτσα και οι Λεκίδης, Σκέντζος, Κιάσσος, Πούλιος.

Estrella
Papantonakis Cards