Επιτυχημένο το καμπ στο Αρκαλοχώρι με Γιαννάκη

Μπάσκετ 25 Σεπτεμβρίου 2022, 22:56

Τα μυστικά του μπάσκετ σε παιδιά ηλικίας 7-17 ετών δίδαξαν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι συνεργάτες του σε καμπ στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου.

KTEO Κρήτης

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου διοργάνωσαν μπασκετικό καμπ για παιδιά 7-17 ετών με τη συμμετοχή του “θρύλου” του Ευρωπαϊκού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη! Το καμπ πραγματοποιήθηκε το διάστημα 22-25 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου.

Στο καμπ “έλαμψε” ο Παναγιώτης Γιαννάκης δίνοντας (μαζί την ομάδα συνεργατών του: Δημήτρη Γιαννάκη, Νίκο Λινάρδο και Σωκράτη Ηλιάδη) συμβουλές και γνώσεις στα παιδιά για να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος.

Με αφορμή την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Ένα μοναδικό Basketball Camp πραγματοποιήθηκε στις 22-25 Σεπτεμβρίου, από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας σε συνεργασία με την Giannakis Academy, το Δ.Ο.Π.Α.Π. και τον Α.Σ. Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου.

Στο camp βρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 7-17 χρονών να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος, από τον “Δράκο” του ελληνικού μπάσκετ και την ομάδα συνεργατών του τους Δημήτρη Γιαννάκη, Νίκο Λινάρδο και Σωκράτη Ηλιάδη.

Η πρωτοβουλία αυτή ήταν με την αφιλοκερδή στήριξη και συμμετοχή του Παναγιώτη Γιαννάκη και των συνεργατών του, τους οποίους η ομάδα της Αναγέννησης BC, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες. Η Αναγέννηση ευχαριστεί θερμά την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES που είναι χορηγοί μεταφοράς.»

Παράλληλα η Αναγέννηση έπαιξε και φιλικό με τον ΟΦΗ τιμώντας τη μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη, ο οποίος είχε υπηρετήσει με αφοσίωση και τις δυο ομάδες, παρουσίας πλήθος κόσμου.

Τιμήθηκε η οικογένεια του Νίκου Γαλυφιανάκη, δηλαδή η σύζυγός του και τα δύο παιδιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Αρκαλοχωρίου πέτυχε φιλική νίκη επί των “ασπρόμαυρων” με 68-59.

Rabona ad