Επιτυχημένο το καμπ μπιτς βόλεϊ σε Χανιά, Ηράκλειο

Βόλεϊ Beach Volley | 24 Μαΐου 2021, 21:51

Εντυπωσιασμένοι από την οργάνωση και από το επίπεδο του καμπ μπιτς βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε στη Κρήτη το διήμερο 22-23 Μαΐου εμφανίστηκαν με την επιστροφή τους στην Αθήνα ο oμοσπονδιακός προπονητής Τίε Σαντάνα και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Παναγιώτης Ζακυνθινός.

Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν μεγάλος με αθλητές και αθλήτριες από 12 έως 19 ετών, οι οποίοι άφησαν μόνο θετικές εντυπώσεις από το επίπεδό τους αλλά και από την συγκέντρωση και την διάθεση που έδειξαν για να βελτιωθούν ατομικά αλλά και ομαδικά στο άθλημα του μπιτς βόλεϊ.

Οι προπονήσεις του Σαββάτου στα Χανιά πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις στους Αγίου Αποστόλους (στα Χανιά) και στο Ηράκλειο την Κυριακή στις εγκαταστάσεις “ΑΚΤΗ” στον Καρτερό (όπου παρεβρέθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης), με την υποστήριξη της Ένωσης Πετοσφαίρισης Κρήτης.

ΧΑΝΙΑ: Ε. Μαρινάκη, Α. Βροντάκη, Ι. Λαμπρινάκη, Ε. Λαμπρινάκη, Α. Δασκαλάκη, Ε. Βασιλάκη, Α. Μαρκαντωνάκη, Μ. Ντέρμερ, Η. Βουτεράκη, Μ. Περογαμβράκη, Π. Κουρκουνάκη, Σ. Ζώη, Θ. Κλωθάκη, Μ. Κουρκουνάκη, Μ. Βιτσιλάκη, Ρ. Κωσταντουδάκη, Ε. Μπενεβίδη, Α. Λάσκα, Γ. Ανδρεαδάκης, Ν. Ζουμπουλάκης, Δ. Αστρινάκης, Σ. Αρβανίτη, Ε. Αραπάκη, Μ. Γρηγοράκη, Μ. Γρυλάκη, Α. Καραγιάννη, Α. Γεωργιάδη, Σ. Γοδόση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ι. Περδικάκη, Γ. Αντωνακάκη, Η. Μαυράκη, Σ. Σεγρεδάκη, Α. Ρουμπάκη, Α. Καλουτσάκη, Φ. Μασέλη, Ρ. Ζέκιο, Ι. Κοντζεδάκη, Ε. Φετφατζή, Ε. Λαγουβάρδου, Ε. Μανάι, Β. Κατσαμάνη, Ε. Φανιουδάκη, Χ.Χατζάκη, Νικολάου, Ν. Πατσούκου, Α. Καλαϊτζής, I. Σπιταδάκης, Μουτάφης, Ε. Σταυρόπουλος, Μ. Σταυρόπουλος, Γ. Σφακιανάκης, Μ. Τζωρμπατζούδης, Κ. Μαρκάκη, Ν. Φανιουδάκη, Δ. Αραμπατζή, Γ. Καλουτσάκη, Κ. Μουτσάκη, Ε. Βεργετάκη, Θ. Ματαλιωτάκη, Χ. Καρτσώνη, Α. Μπακέρη, Π. Μπελενιώτη, Θ. Γιαλαμά, Ε. Πιτσούλη, Κ. Γαλανάκη, Φ. Ζαφειροπούλου, Μ. Γιαννοπούλου, Ε. Πρινιωτάκη.

Τίε Σαντάνα (ομοσπονδιακός προπονητής): «Για άλλη μία φορά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την κοινότητα των Χανίων και του Ηρακλείου για την φιλοξενία. Το καμπ ήταν πολύ οργανωμένο, δεν έλειψε τίποτα και το κλίμα μεταξύ των παιδιών και των προπονητών ήταν εξαιρετικό.

Δεν εξεπλάγην από το επίπεδο που είδα. Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά είχαν μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής λόγω της πανδημίας, έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν καλά στοιχεία για το μέλλον. Ελπίζω να γίνει επένδυση σε τέτοιου είδους καμπ με μεγαλύτερη διάρκεια για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.»

JoyMachine

Rabona ad