Ειδικότερα, το τουρνουά συγκέντρωσε 91 συμμετοχές με άτομα από όλη την Ελλάδα, τα οποία διεκδίκησαν πολύτιμα δώρα και έπαθλα.
Στην κατηγορία των ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι Σκαλιδάκης Δημήτρης / Παπαιωάνου Γιάννης, στις γυναίκες οι Μαθιουδάκη Γιολένα / Ματίνα Ξηρογιάννη και στην κατηγορία μεικτών οι Μαθιουδάκη Γιολένα / Προκοπάκης Χάρης. Και οι τρεις τελικοί προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους όσοι τους παρακολούθησαν.
Οι νικήτριες στα διπλά Γυναικών.
Προκοπάκης και Μαθιουδάκη οι νικητές στα Μεικτά.
Τα δύο ζευγάρια στον τελικό των Γυναικών διπλά.
Τις απονομές στα διπλά Ανδρών έκανε ο Αλεξιάδης Σέργιος (πρόεδρος Α.Σ Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας).
Στα Μεικτά διπλά τις απονομές έκανε ο Χάρης Δρανδάκης (από το Chania Beach Tennis Club) και στα διπλά Γυναικών ο Παναγιώτης Πετράκης (πρόεδρος Ο.Α. Σούδας).
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά αποτέλεσε πρωτοβουλία δύο προπονητών τένις, του Διονύση Καλογηρόπoυλου και του Αντώνη Παπαγιαννάκη οι οποίοι όπως αναφέρουν δεν θα είχε τέτοια επιτυχία η διοργάνωση εάν δεν είχαν την αμέριστη συμπαράσταση του Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας που παραχώρησε τα γήπεδα αλλά και του Chania Beach Tennis Club που βοήθησε στο υλικό του τουρνουά. Επίσης, οι δύο προπονητές θέλουν να ευχαριστήσουν τους μεγάλους χορηγούς: χρώματα Μιχελάκης, Φροντιστήριο Διάκριση και Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο για την προσφορά τους στο τουρνουά.
Στόχος είναι το τουρνουά να επαναληφθεί και του χρόνου.
