Επιτυχημένο το 2o ΟΠΕΝ Beach Tennis

Τένις | 19 Αυγούστου 2016, 12:06

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 2o ΟΠΕΝ Beach Tennis στις εγκαταστάσεις των Αγίων αποστόλων. Η διοργάνωση, που αποτέλεσε το προεόρτιο για το διεθνές πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει στις ίδιες εγκαταστάσεις στις 2, 3 και 4 Σεπτεμβρίου κέντρισε το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού που παρακολούθησε τους αγώνες με αμείωτο ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, το τουρνουά συγκέντρωσε 91 συμμετοχές με άτομα από όλη την Ελλάδα, τα οποία διεκδίκησαν πολύτιμα δώρα και έπαθλα.

φωτογραφια 2ου ημιτελικού ανδρων

Στην κατηγορία των ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι Σκαλιδάκης Δημήτρης / Παπαιωάνου Γιάννης, στις γυναίκες οι Μαθιουδάκη Γιολένα / Ματίνα Ξηρογιάννη και στην κατηγορία μεικτών οι Μαθιουδάκη Γιολένα / Προκοπάκης Χάρης. Και οι τρεις τελικοί προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους όσοι τους παρακολούθησαν.

νικητριες γυναικών

Οι νικήτριες στα διπλά Γυναικών.

νικητές μικτού

Προκοπάκης και Μαθιουδάκη οι νικητές στα Μεικτά.

ζευγαρι τελικου γυναικών

Τα δύο ζευγάρια στον τελικό των Γυναικών διπλά.

Τις απονομές στα διπλά Ανδρών έκανε ο Αλεξιάδης Σέργιος (πρόεδρος Α.Σ Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας).

Στα Μεικτά διπλά τις απονομές έκανε ο Χάρης Δρανδάκης (από το Chania Beach Tennis Club) και στα διπλά Γυναικών ο Παναγιώτης Πετράκης (πρόεδρος Ο.Α. Σούδας).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά αποτέλεσε πρωτοβουλία δύο προπονητών τένις, του Διονύση Καλογηρόπoυλου και του Αντώνη Παπαγιαννάκη οι οποίοι όπως αναφέρουν δεν θα είχε τέτοια επιτυχία η διοργάνωση εάν δεν είχαν την αμέριστη συμπαράσταση του Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας που παραχώρησε τα γήπεδα αλλά και του Chania Beach Tennis Club που βοήθησε στο υλικό του τουρνουά. Επίσης, οι δύο προπονητές θέλουν να ευχαριστήσουν τους μεγάλους χορηγούς: χρώματα Μιχελάκης, Φροντιστήριο Διάκριση και Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο για την προσφορά τους στο τουρνουά.

Στόχος είναι το τουρνουά να επαναληφθεί και του χρόνου. 

 

karta antonis garden

Rabona ad