Ο Χανιώτης αμυντικός, που συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της Επισκοπής στις επαγγελματικές κατηγορίες, πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την Ονινγκεν-Γκαϊενχόφεν στην Bezirksliga στο αρχικό σχήμα.
Η ομάδα του στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος “έδειξε τα δόντια” της επικρατώντας εκτός έδρας με 6-1 της Μάρκντορφ, με τον ίδιο να έχει πολύ καλή παρουσία. Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Ευγένιος Κονονένκο, που μάλιστα δοκιμάστηκε ως παρτενέρ του “Κάρβου” στο κέντρο της άμυνας μέχρι το τέλος του αγώνα.
Για την ιστορία για την Ονινγκεν-Γκαϊενχόφεν το σκορ άνοιξε στο 23’ ο προερχόμενος από τους “μικρούς” της Σάλκε, Αλεσάντρο Φιόρε-Τάπια, για να πάρει τη “σκυτάλη” ο αδερφός του Ντάνιελ Φιόρε-Τάπια με τρία γκολ (43’, 47’ και 62΄). Αμφότεροι, να σημειωθεί, ότι είναι αδερφοί του προπονητή της ομάδας Τόνι Φιόρε-Τάπια! Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 77’ με τον Μαχμούντ, για να πετύχουν οι φιλοξενούμενοι ακόμη δύο γκολ με τους Κούκιτς (80’) και Χοφμπάουερ (86’).
Λευτέρης Αντωνακάκης