Επιτυχημένο και το 4ο Winter Circuit Tournament

Beach Volley | 14 Μαρτίου 2023, 19:27

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την παραλία Αγίων Αποστόλων και το τέταρτο (από τα πέντε συνολικά) χειμερινό τουρνουά Beach Volley 2022-2023.

KTEO Κρήτης

Πραγματοποιήθηκαν σχεδόν εκατό αγώνες, στους οποίους έλαβαν μέρος 48 ομάδες από την Κρήτη, αλλά και την Αθήνα. Το δελτίο τύπου των διοργανωτών (Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων) αναφέρει σχετικά:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Winter Circuit Tournament 2022-2023, αφήνοντας πίσω του εντυπωσιακές στιγμές και ευχάριστες αναμνήσεις, σε ένα τουρνουά με 100 αγώνες με συνολικά 48 ομάδες στους Άνδρες και στις Γυναίκες, με ομάδες από όλη την Κρήτη και την Αθήνα, που έδωσαν δυναμικό παρών.

Το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό, με όλες τις ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, σε δύσκολες συνθήκες.

Οι ημιτελικοί και οι τελικοί ανδρών και γυναικών, ήταν εντυπωσιακοί, κρατώντας συνεχώς το ενδιαφέρον των θεατών, που γέμισαν τις κερκίδες στο γήπεδο.

Στους άνδρες στην Golden κατηγορία το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των Χριστοδουλάκη Χρήστο / Λίτο Μπάμπη που κέρδισαν σε έναν συναρπαστικό τελικό τους Αναστασάκη Δημήτρη / Βανδουλάκη Ανδρέα με 2-0 σετ.

Στον τελικό γυναικών Golden κατηγορία το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των Αντιμισίαρη Μαίρη / Ρηγάκου Ασπασία που τις Πρωιμάκη Αντιγόνη / Γκουγκουλή Κωνσταντίνα με 2-0 σετ.

Στους άνδρες στην Silver κατηγορία το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των Κοροβέσης / Μαρινάκης απο το Ρέθυμνο που κέρδισαν στο τελικό τους Τάπος / Σαρρής με 2-0 σετ.

Kαι στον τελικό γυναικών Silver κατηγορία το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν τα κορίτσια Καβάζη / Μανουσάκη που κέρδισαν στο τελικό τις Βαρσάμη / Ψιλλάκη με 2-0 σετ.»

Rabona ad