Επιτυχημένη συμμετοχή για 25 νεαρά κορίτσια του ΝΟΧ στην ημερίδα αστεριών

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 12 Ιουλίου 2021, 16:31

Με επιτυχία έλαβαν μέρος 25 νεαρά κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην ημερίδα αστεριών καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη αυτή την Κυριακή στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Οι προπονήτριες Μπιλιάνα και Γιάνα Γκεοργκίεβα, Φραντζέσκα Αμπελά και Αρια Δασκαλάκηείχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται τα νεαρά κορίτσια τα οποία είναι μέλη των Ακαδημιών αλλά και κάποια εντάσσονται στην κατηγορία των κορασίδων Β’.

Σε δηλώσεις της η επικεφαλής προπονήτρια, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, τονίζει τα εξής: «Σε αυτή την ημερίδα είχαμε συμμετοχή με τις κορασίδες Β και τις Ακαδημίες, που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής απ’ τον αθλητισμό. Η προετοιμασία τους ήταν μονάχα τον τελευταίο 1,5 μήνα και γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούμε να μιλάμε γι’ αποτελέσματα. Το μόνο που μπορώ να σχολιάσω, είναι ότι ήταν ένα καλό ξεκίνημα για να ενταχθούν ξανά αυτά τα παιδιά στο άθλημα και στο ρυθμό της προπόνησης. Οι νέες προπονήτριες, Αμπελά και Γκεοργκίεβα, η κριτής, Αρια Δασκαλάκη και εγώ προσωπικά είμαστε ικανοποιημένες από το επίπεδο των μικρών κοριτσιών. Οπότε, τώρα θέτουμε στόχους για τα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο».

Οι προπονήτριες Μπιλιάνα και Γιάνα Γκεοργκίεβα και Φραντ. Αμπελά.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ήταν οι εξής: Γιασαφάκη, Ασγουδάκη, Δημητρακοπούλου, Δραμηλαράκη, Επιτροπάκη Ευτυχία, Επιτροπάκη Μαρία, Ζαχαριάδη, Κατσαρού, Κοκκινάκη, Κουβάτσου, Κουνελάκη, Λιγοξυγκάκη, Μανωλιουδάκη, Μόρτογλου, Μπολανάκη, Μποτζολάκη, Νικολακάκη, Ντεγιαννάκη, Ξυνιδάκη, Ορφανού, Πολυράκη, Ραϊλάκη, Ρετούδη, Τσιβιράκη και Τσιφετάκη.

JoyMachine

Rabona ad