Επιτυχημένη η παρουσία των προπονητών από τα Χανιά στη Γ.Σ. της ΟΠΠΕ

Γενικά Θέματα - Τοπικό 2 Ιουνίου 2016, 12:06

Το διήμερο 29 και 30 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας και η παρουσία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" ήταν έντονη.

pigounakis

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μανώλης Πηγουνάκης κατηύθυνε τη Γ.Σ. ως πρόεδρος, ενώ στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκε ο Χρήστος Παπαδογιάννης, στο Γενικό Συμβούλιο οι Δημήτρης Ανθούσης και Βαγγέλης Πρόκος και στο Δ.Σ. για τρίτη σερί τριετία ως πρώτος σε ψήφους σύμβουλος ο Βαγγέλης Πρόκος.

anthousis

Η ενημέρωση του Συνδέσμου Προπονητών:

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 και τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση (συνέδριο), της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολουθήσαν εκπροσωπώντας το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδόσφαιρου Ν.Χανιών «Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ» οι: ΠΡΟΚΟΣ Ε.(Γ. Γραμματέας της Ο.Π.Π.Ε) ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ Μ (Πρόεδρος “ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ”) ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡ. (Ταμίας ” ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ”) ΑΝΘΟΥΣΗΣ Δ. (Γ. Γραμματέας “ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ”).

Η γενική συνέλευση διεξήχθη με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων . Τις εργασίες της Συνέλευσης άνοιξε Γ. Γραμματέας Ευάγγελος Πρόκος και στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος Ηλίας Λογαράς. Όπου ανέπτυξαν και παρουσίασαν τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό και την πορεία της Ο.Π.Π.Ε.

pigounakis gs oppe

Αξίζει να τονισθεί η έντονη παρουσία του συνδέσμου μας στη γενική συνέλευση όπου ο πρόεδρος του συνδέσμου Μανόλης Πηγουνάκης διετέλεσε πρόεδρος της γενικής συνέλευσης και ο ταμίας Παπαδογιάννης Χρήστος υπεύθυνος γραμματειακής υποστήριξης κάτι που αναδεικνύει για άλλη μια φορά τη ενεργή συμμετοχή του παγκρήτιου συνδέσμου στα δρώμενα της ομοσπονδίας μας.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς την τελευταία μέρα του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων της ΟΠΠΕ. (Γενικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή, Διοικητικό Συμβούλιο)

Σημαντική επιτυχία αποτελεί για τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδόσφαιρου Ν.Χανιών

«Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ» η εκλογή των ΠΡΟΚΟΥ Ε. και ΑΝΘΟΥΣΗ Δ. στο Γενικό Συμβούλιο καθώς και του ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡ. στην Ελεγκτική Επιτροπή.

Ξεχωριστή επιτυχία και επιβράβευση για την δουλεία του στον κλάδο των προπονητών αποτελεί η εκλογή του ΠΡΟΚΟΥ Ε. στο Διοικητικό Συμβούλιο και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς.

Μετέπειτα στην κατανομή αξιωμάτων του νέου Δ.Σ. ο ΠΡΟΚΟΣ Ε επανεξελέγη Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της Ο.Π.Π.Ε..

karta antonis garden