Επιτυχημένη η κοινή προετοιμασία με Παναθηναϊκό για τους Μίνι Παίδες του ΝΟΧ

Πόλο 18 Δεκεμβρίου 2017, 13:29

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου στο Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ η προετοιμασία για την ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι παίκτες του Γιάννη Ζαγουράκη είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν σε φιλικά παιχνίδια τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο και φιλοξενήθηκαν, ενώ επίσης δόθηκε και ένα φιλικό απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΝΟΧ: «Μέσα από αυτά τα φιλικά που δώσαμε βγάλαμε πολλά συμπεράσματα για τους παίκτες και το επίπεδο που είμαστε σε αυτή την φάση της περιόδου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τα οποία δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Στα φιλικά που δώσαμε με Παναθηναϊκό και Βουλιαγμένη πήραν μέρος όλοι οι αθλητές που ακολούθησαν την αποστολή. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις και την προετοιμασία μας με αφοσίωση έτσι ώστε να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος τον Φεβρουάριο».

NOX Panathinaikos OAKA1

Αναλυτικά, οι παίκτες που βρέθηκαν στην προετοιμασία είναι οι εξής:

Ανδρουλάκης, Αρετάκης, Γράσσος, Ιγνατίου, Κανδανολέων, Μητράκης, Μουρτζάκης, Μπενβίδης, Νικηφοράκης, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης, Πολέντας, Σπάχιτς, Σταματουλάκης, Τζανακάκης, Φαντριδάκης, Χειλουδάκης Γιώργος, Χειλουδάκης Σταμάτης.

 

JoyMachine

Rabona ad