Επιτυχημένη η Ημερίδα προπονητών στο Ρέθυμνο (pics)

Γενικά Θέματα - Τοπικό 26 Ιουνίου 2016, 18:57

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (25/06) η Επιμορφωτική Ημερίδα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Προπονητές από τα Χανιά και το Ρέθυμνο είχαν την ευκαιρία να επιμορφωθούν σε θέματα που αφορούσαν την προετοιμασία.

imerida rethymno2

imerida rethymno3

imerida rethymno7

Εισηγητές ήταν ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Πλατανιά, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και κάτοχος διπλώματος UEFA A’ Λεωνίδας Παπαδάκης, που ανέπτυξε το θέμα «Περίοδος προετοιμασίας και Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο», Αθλητική Ψυχολόγος και Γυμνάστρια MScΛίνα Ψούνη που αναφέρθηκε στο θέμα «Δέσιμο της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος» και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Υπεύθυνος της Ακαδημίας CandiaSportSoccerSchoolΚώστας Καλπακίδης, που ανέλυσε το «Μακροχρόνιος και ετήσιος προγραμματισμός στις αναπτυξιακές ηλικίες».

imerida rethymno

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Δημήτρης Ανθούσης άνοιξε με την ομιλία του την Ημερίδα, για να πάρει τον λόγο στη συνέχεια ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Μανωλακάκης.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΡ Αρχοντής Βαμβακίδης, ο Αντιδημάρχος Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ρεθύμνου Γιάννης Παρασύρης.

Ο Υπεύθυνος Επιμόρφωσης του Συνδέσμου Προπονητών Μανώλης Μπασιάς συντόνιζε την Ημερίδα, ενώ οι Γιώργος Μπονατάκης και Γιώργος Τατζιμάκης αποτελούσαν την τεχνική γραμματεία.

imerida rethymno4

imerida rethymno5

imerida rethymno8

imerida rethymno afisa

 

karta antonis garden

Rabona ad