Επιτυχημένη η γιορτή των Ακαδημιών

Α.Ο.Κ. Χανιά | 20 Ιουνίου 2017, 19:53

Απόλυτη επιτυχημένη ήταν η γιορτή των Ακαδημιών του ΑΟΚ Χανιά, στο κλειστό γήπεδο του Κλαδισού, το Σάββατο (17/6), που σήμανε και το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της.

Δεκάδες παιδιά βρέθηκαν στην εκδήλωση και μάλιστα αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα, απέναντι στους γονείς τους!

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η γιορτή των Ακαδημιών του ΑΟΚ Χανιά που σήμανε και το τέλος των φετινών υποχρεώσεών τους. Η γιορτή των Ακαδημιών της ομάδας μας έλαβε χώρα το Σάββατο (17/6) στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού στα Χανιά. Δεκάδες παιδιά πλημμύρισαν το γήπεδο και είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια “ψυχαγωγική” προπόνηση, υπό την επίβλεψη του τεχνικού “τιμ” της ομάδας και παρόντων των γονέων τους αλλά και της διοίκησης του ΑΟΚ.”

Το “κλου” της γιορτής ήταν ο αγώνας ανάμεσα στα παιδιά και στους γονείς τους, γεγονός που άπαντες ευχαριστήθηκαν δεόντως. Η χαρά ήταν “ζωγραφισμένη” στα πρόσωπα όλων και κυρίως, των ανθρώπων του ΑΟΚ που ξεκίνησαν μια νέα προσπάθεια από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με όλες τις δυσκολίες που αυτή συνοδεύει και που τη δεδομένη στιγμή αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα αυτού του δύσκολου εγχειρήματος».

Σε δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΑΟΚ Χανιά, Δημήτρης Ροδάς ο οποίος ανέφερε τα εξής:  

«Τελείωσε μια εποικοδομητική χρονιά για όλους μας. Θετικό στοιχείο ότι υπήρχε καθημερινή πρόοδος, σε μια αν μη τι άλλο, δύσκολη χρονιά για όλους. Καταφέραμε πολλά πράγματα και ικανοποιούμαστε που βλέπουμε χαρούμενα παιδιά και χαρούμενους γονείς».

karta antonis garden